zielonycałkiem 0 Napisano Grudzień 19, 2012 zabezpieczamy się prezerwatywą,"pod koniec zawsze wychodze":)ale ona ciągle schizuje już nie mam do niej siły... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość princess19 Napisano Grudzień 19, 2012 mam tak samo jak Twoja dziewczyna :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikus2530 0 Napisano Grudzień 19, 2012 Paranoja to po co w ogóle współżyje jak taką paranoje ma. Prezerwatywa, stosunek przerywany i jeszcze szaleje, masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość princess19 Napisano Grudzień 19, 2012 no jeśli nie jest gotowa na dziecko to chyba normalne, że się martwi. zawsze to ryzyko gdzieś jest. ja mam to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikus2530 0 Napisano Grudzień 19, 2012 Jeżeli nie jest gotowa niech nie sypia z chłopakiem, proste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jackssoon Napisano Grudzień 20, 2012 Niech sobie wyznacza dni płodne i niepłodne np takim czymś: http://www.naturalna-plodnosc.pl/antykoncepcja-bez-hormonow/var/15,119,1,afrodyta-tester-owulacyjny-test-owulacyjny-ze-sliny W dni płodne nie współżyjcie moze przestanie się bać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bialamasajka Napisano Grudzień 27, 2012 Miałam ten testerek o którym pisze jackson i polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a wy nic tylko narzekacie... Napisano Grudzień 27, 2012 myslę, że gdybyś to ty miał możliwość zajść w niepożadaną ciążę, schizowałbyś tak samo. Bo wpadka i konsekwencje niestety na nas kobiety spada. Wy zawsze możecie sie wykręcić 300zł alimentami i macie spokój. A my co najmniej przez 18 lat skazane jesteśmy za chwilę przyjemności :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dryblas9 Napisano Grudzień 27, 2012 Miej nadzieję, ze dziewczyna nie jest w ciaży? Wiedziałeś że to może być takie straszne? Zajrzyj tutaj i się przekonaj http://niedzieciom.bo.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach