Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co potrafią?

Co potrafią wasze 2,5 miesięczne niemowlaki?

Polecane posty

Gość Co potrafią?

J.w. I czy często płaczą?

Gość NO MÓJ
CZYTA JEST DOBY W KOMPUTERACH TROCHE POPIJA PALI FAJKE

Gość sweatrose87
a po co Ci to,wpisz w google co powinno robic i znajdziesz,wysil się troszke a nie po łątwiznie bo kazdy napisze ze je ,robi siku,kupę i płacze :) dziecko bez powodu nie płacze :) mój bardzo ładnie podnosił główkę i interesował się otoczeniem

Gość vbm
potrafią czytać i pisać kuźwa :O

Gość pieluchy nowe - tanio !!!
Mam do sprzedania pieluszki jednorazowe NOWE nie otwierane, nie używane - moje dziecko wyrosło już z tych rozmiarków i zostały mi 2 paczki pieluch: http://allegro.pl/pieluchy-huggies-5-9kg-nowe-80szt-najnizsza-cena-i2880166507.html http://allegro.pl/pieluchy-asda-little-angels-new-arrivals-3-6kg-42-i2872244499.html POLECAM !!!

Gość Zaniepokojona1984
Nie płakała prawie wcale. Trzymała główkę w pozycji na brzuszku i noszona w pionie do odbicia, zaczynała się uśmiechać, jakieś tam pojedyńcze głoski jej wychodziły i mieliła buźką jakby chciała gadac a nie mogła. I chyba już opierała się na przedramionach.

Gość push ap :)
moje w tym wieku byly juz zapisane na harvard :P a tak na serio to moje w tym wieku umialy ODDYCHAC , SRAC, PLAKAC i PIC MLEKO

Gość takie pytania
mnie rozsmieszaja... a moje dziecko to umie to i to i to a moje to jest lepsze bo umie tamto!!!Mama sobie humor chce poprawic chyba i czeka na pytanie "a co twoje umie? " :P