Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laina345

Pielęgnacja Stóp Warszawa

Polecane posty

Gość Laina345

Znacie ten gabinet co sie znajduje na Odkrytej 53b ? Jak tam wygladają zabiegi ? Moze ktoś sie wypowiedzieC?

Gość Majka23xz2
Witam, ja ich znam nawet dobrze bo chodzę na zabiegi i jestem bardzo zadowolona. Usuwali mi odciski, zajmowali sie moimi pękającymi piętami ale juz wszystko zostało opanowane. Zabiegi są przeprowadzane prawidłowo.

Gość Kamil83
Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu pani Iwony gdyz od dłuższego czasu mam problemy ze stopami i wrastającym paznokciem. dopiero w tym salonie mi skutecznie pomogli i do tego bezboleśnie:)

Gość dafffnia
moim skromnym zdaniem również warto sprawdzić ich gabinet. panuje tam sympatyczna atmosfera, obsługa zawsze była dla mnie miła. wydaje mi się, że jest to dość popularny gabinet jeśli chodzi o tę część stolicy ;)

Gość Paula_84
Skoro już tak polecacie innym ten gabinet, to dobrze byłoby bezpośrednio wstawić stronę, nie sądzicie? Przejrzą sobie ofertę ;) Musiałam wygooglać. kosmetyczka-tarchomin.pl Swoją drogą ja pierwszy raz się wybieram w piątek... Zobaczymy jak moje spostrzeżenia.

Gość Paula_84
Dawno mnie tu nie było, musiałam odkopać temat :) Muszę przyznać, że bardzo mi się spodobało. Wszystko ma swoją cenę, ale tutaj cena jest tego warta. Po konsultacji zaproponowano mi pedicure po japońsku. Nie żałuję wydanych pieniędzy, zabieg okazał się skuteczny. Warto się tam wybrać. W przyszłości prawdopodobnie tam wrócę, niestety obecnie mnie nie stać.

Gość Pani Danusia
Polecam. Bardzo dobry gabinet, przeprowadzane zabiegi są skuteczne, a pacjenci są traktowani delikatnie. Czasem niestety nie da się uniknąć bólu, w zależności od problemu, ale jak najbardziej się opłaca dla późniejszego efektu.

Gość do paulli
Paulla fajnie że tak to ładnie opisałaś ja też tam poszłam po przeczytaniu twojej opinii i też się tam wybrałam i wiesz dobrze zrobiłam wielkie dzięki :)

Gość Małgosia_Waw
Ja z kolei z czystym sumieniem mogę polecić panią podolog z PodoGabinet, z Grójeckiej. Byłam już na kilku zabiegach i zawsze jestem bardzo zadowolona!