Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joasia2122

Biofuroksym

Polecane posty

Witam. Czy moglby ktoś mi pomóc? Ktoś kto był w sytuacji którą zaraz opisze. Mam dwu miesięcznego synka. Dwa tygodnie temu zachorowalam na angine a tydzien temu skończyłam brać antybiotyki. Wczoraj znowu nawróciła mi się angina i tym razem lekarz przepisał mi antybiotyk (Biofuroksym) dożylnie. Karmie Dominika piersią, nie wiem czy odstawić od piersi czy nie? Chociażby ze wzgląd na to że w ciągu tych dwóch mscy biore już trzeci raz antybiotyk (jak urodzilam ,przy wypisie ze szpitala przepisano mi antybiotyk) a jakby nie bylo dziecko też go zażywa w z moim pokarmem. Co innego gdybym antybiotyk brala co kilka miesiecy. Dodam że wczoraj mały był szczepiony a z tego co wiem po antybiotyku nie można szczepić dzieci odrazu więc po sczepieniu też raczej dziecko nie może zażyc antybiotyku. Nie wiem co robić.

Gość zazaa
A co na to powiedział lekarz?

Powiedział że nic mu nie będzie bo biofuroksymie ale o tym że za czesto biore nic nie powiedział, troche krecil glowa. Wiadomo że kazdy antybiotyk oslabia moje serce i w jakims stopniu tez dziecka. W ciazy tez bralam antybiotyki :/. Angina to moj odwieczny problem :/ i jeszcze wczoraj ta szczepionka ktora Dominik dostal