Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanananana12345

Powiekszaenie Biustu

Polecane posty

Gość Sanananana12345

Witam panie :) mam zamiar powiekszyc sobie piersi w sierpniu.. mieszkam w rzeszwie ale operacje mysle zrobic w krakowie . Czy ktoras z was moze mi powiedziec jaki lekarz w krk jest najlepszY?? slyszalam ze Dr. Tomasz Kasprzyk jest bardzo dobry, ale czytalam tez o nim zle opinie a umawiac sie do niego trzeba pol roku wczesniej i placic za konsultacje, ktora niezadawala wszystkich kobiet... bylabym wdzieczna za jakiekolwiek informacje:)

Gość Sanananana12345
podbijam

Gość Sanananana12345
?????

Gość ja mam to samo...
szukam dobrego lekarza plastycznego w krakowie....

Sana ja jestem po operacji u lekarza Kasprzyka i jestem bardzo zadowolona z efektów i całej opieki w klinice nie wiem skąd wziełas te informacje i opinie o pól rocznym czekaniu bo ja na konsultację czekałam kilka tygodni ok 6-chyba ze coś teraz sie zmieniło? ten lekarz ma w krakowie bardzo dobra opinię i chyba własnie piersi najczęściej operuje najlepiej umów sie na konsultacje i sama przekonaj moja konsultacja trwała ok godziny-doktor mi wszystko dokładnie wytłumaczył, spytał o oczekiwania i bardzo dokładnie zmierzył ja wczesniej byłam na 2 innych kons i nie ma porównania jesli chodzi o profesjonalizm i dbałość o szczególy ZDROWYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT :) h