Gość Napisano Grudzień 19, 2012 "koro taka jesteś przekonana jak to w demokracji jest beznadziejnie" a gdzie ja przygłupie napisałam coś takiego? na twoim uniwerku w pcimiu dolnym przyjmują bez umiejętności rozumienia tekstu czytanego? a poziom, cóż - zniżam się do poziomu intelektualnego dyskutantów, a przynajmniej staram się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mi szkoda Napisano Grudzień 19, 2012 panom polecam do poczytania ten fragment: "kobiety przestały tak chętnie wchodzić w związki. Z tych samych powodów, co powyżej, ale i dlatego, że są córkami matek Polek. Obserwowały latami swoje rodzicielki, styrane na dwóch etatach tym pierwszym zawodowym, a drugim domowym, przemęczone, przeeksploatowane. Dla kobiet z pokolenia 50 plus, wejście w małżeństwo oznaczało z automatu pogorszenie samopoczucia oraz spadek oceny własnego życia. Ich córki nie chcą widzieć " z uwagą! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mi szkoda Napisano Grudzień 19, 2012 * Ich córki nie chcą widzieć siebie w takim położeniu." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO12370 Napisano Grudzień 19, 2012 Bo ich córki wolą zaciążyć z Panem Wspaniałym, który natychmiastowo zniknie zapładniać inne. Oczywiście to podwyższy ich status społeczny jak i poczucie własnej wartości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ifka* 0 Napisano Grudzień 19, 2012 imo panowie wspaniali sa dobrzy na okladke cosmopolitana. W zyciu codzienny sa nic nie warci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ifka* 0 Napisano Grudzień 19, 2012 zabarozumiem ze ty jestes intelektualne centrum europy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO12370 Napisano Grudzień 19, 2012 Iftarko - sama nie wierzysz w to co piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ropka z oczka Napisano Grudzień 19, 2012 ŚOZ poszedł odbębnić 30 minutową pańszczyznę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość offerma Napisano Grudzień 19, 2012 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ifka* 0 Napisano Grudzień 19, 2012 w kwestii zaby??? Nie badz taki niemily :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Grudzień 19, 2012 Mysle ze problem ze spadajaca iloscia urodzin jest mocno nadmuchany. Nalezy pamietac ze wiele rodzin wyemigrowalo wraz z dziecmi. A te ktore zostaly w kraju musza myslec takze o tym czy te przyszle pokolenia beda mialy prace. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Grudzień 19, 2012 No i co ? Temat upadl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach