Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawe.............

myslicie, ze duzo ludzi bedzie jechac nad morze przed sylwestrem?

Polecane posty

bedzie tlok w pociagu? czy raczej wiekszosc jedzie w gory?

jedziesz tym pociągiem wczesnym rankiem czy tym pozniejszym?

tzn nie wiem o jaki dzien pytasz, ja chce jechac w piatek, myslisz ze beda zjezdzac sie juz na weekend, czy w niedziele???? myslalam aby jechac tym ok 16 bo jest bez przesiadek - jade z lodzi! jednak teraz chyba zmienie plany, pojade tym poznym i bede u niego nad ranem

Gość ciekawe.....
ja tez jade z Lodzi! tyle ze ja jade w sobote i chyba tym po 5 ... ale nie wiem czy dam rade tak wczesnie dojechac na kaliski :/ bo wlasnie boje sie, ze tym pozniejszym bedzie straszny tlok i bede stala cala droge...

wlasnie przegladam rozklad, zdecydowalam jechac w piatek tym o 16:16 bez przesiadek! Jakie stac? Przeciez mozna wykupic sobie miejsce i ktos kto na nim bedzie siedzial wylatuje, jeszcze zastanawiam sie, a moze by podjechac teraz w weekend i wczesniej wykupic bilet z miejscem siedzacym... jest taka mozliwosc prawda???????

Gość ciekawe.....
to Ty chyba 1 klasą cchesz jechac, mi sie juz raz zdarzylo stac calą drogę jak wracalam z sopotu.

Gość ciekawe.....
aha, nawet nie wiedzialam...

Gość ciekawe.....
w kazdym razie zycze szampanskiej zabawy w sylwestra, ja tez jade do sopotu do chlopaka.

mam jeszcze pytanie, jakim autobusem lub tramwajem dostane sie beposrednio na kaliski??? zawsze smigam taxowkami, ale rano podjechalabym bo mam czas. Wiesz, wlasnie sprawdzilam i jezdza tez autobusy z kaliskiego do sopotu i jesli cena nie jest wieksza, moze to jest lepszy pomysl???????