Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szarammysz

jakie macie podłogi w swoich domach?

Polecane posty

myślę że jak dojdzie już do kupna domu to z czasem trzeba będzie zrobić remont:) jakie podłogi macie w swoich domach, zastanawiam się nad panelami drewnianymi do olejowania, gdzie je kupić, opłaca się sprowadzać z Polski? i czy w ogóle wyjdzie taniej sprowadzenia materiałów wykończeniowych typu farby,gładzie itd

Gość Aparat007
Ja mam tzn engineered floor z 6mm wartwa drewna, I mam orzech olejowany, deski 230 szerokosci. Eng jest duzo stabilniejszy niz solid. Ale to jest dosyc drogi binzes. Jelsi hcodiz o ceny to tak jak ze wszytkim jak chce miec jakosc BMW a placisz za malucha to dostaniesz jakosc malucha, ale trzeba porozmawiac z wykonawca. Wszytko zaleyz jaki masz dom, ile warty. Jak masz cos za 75k w polnocnej walii na wsi, to nie bedziesz wydawac 30k w remont bo to sie nei oplaca. Jelsi masz cos na Kensington w Lndynie za 1 milion to wtedy wybierasz inne materialy. Czy sie oplaca sprowadzac z POlski, ie musisz sama tego robic bo sa tu Polskie hurtownie materialow i na pewno moge Ci cos sprowadzic. Przed kryzysem sie bardzije oplacalo niz teraz bo teraz inne firmy tez dalja dobre deal na swoje produkty. Najdrozsza zawsze jest robocizna i tzn Fixtures and fittings. Materialy budowlane to grosze. Pozdrawiam