Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olcia;)

Wzrok faceta!!

Polecane posty

Hej jest taki jeden facet, ma żonę i dzieci, ale patrzy się na mnie cały czas, jak ja popatrzę ucieka wzrokiem. On jest bratem mojej siostry ja bym nigdy nic nie zrobiła zadnego swinstwa siostrze, ale poprostu strasznie czuje przez skore ze mu sie podobam...jak jest sam na sam ze mna to widac ze sie wstydzi, nic nie mowi a tak ogolnie jest rozgadany, przy mnie traci jezyk...co mam zrobic?

Gość Australya
jak mamy mądrze odpisac jak piszesz o bracie siostry.....

Gość magdalena86m
" jest bratem mojej siostry " - Co za idiotka...

Gość Australya
to nic nie rób, jak sie zadużyl jego problrm a Ty poszukaj jakies normalnego i sie nim zajmij

Ale jak myślicie on coś do mnie? bo ja sie boje ze tak czuje to przez skore..a siostrze nic nie powiem bo by sie smiala moze nie uwierzyła by mi...jak jest przy nim siostra to nie czuje zeby sie gapił, tylko jak jej nie ma i jak nikt moze nie zauważyć

Gość gggsdsdhdh
skoro jest bratem Twojej siostry to i Twoim czyżby kazirodztwo?????? a tak serio to nie zwracaj na to uwagi przejdzie mu na pewno nie możesz o tym powiedzieć siostrze bo skłócisz ją z mężem i same się po kłócicie wiec chyba lepiej olać to niż rozwalić rodzinę i stracić siostre

Gość jak mam to zrozumiec
a co cie obchodzi jego wzrok? nie masz innych problemow

Gość Australya
no fakt, siostrze lepiej nic nie mówic, wogóle udac ze to normalne, moze poprostu 2,3 razy sie spojrzal a ty zwrocilas uwage ale to nie musi nic znaczyc

Gość ajajajaaja
skoro masz męża i dziecko to po co się takimi pierdołami przejmujesz???? To chyba normalne że człowiek patrzy na drugiego człowieka to się nazywa kontakt wzrokowy:p A jak by nie patrzył to co napisała byś że Cię olewa bo na Ciebie nie zwraca uwagi???

Gość jak mam to zrozumiec
fakt, moze i mu sie podobasz ale w waszym ukladzie to i tak nie ma zadnego znaczenia, bo cokolwiek zrobisz i tak bedzie zle, wiec nie rob nic i nie mysl o nim :(