Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tangerine**

nie odzywal sie od soboty a dzis napisal zyczenia swiateczne...

Polecane posty

Gość tangerine**

W sobote wynikla mala klotnia, doszlo do tego ze nie spotkalismy sie, choc kazdy weeekend spedzalismy ze soba. On chcial zebym fdo niego przyjechala, ale ja juz nie mialam autobusu, a jak mialam wczesniej to poklocilismy sie i sie nie odzywal, chociaz wiedzial o ktorej mam ostatni autobus. On rowniez nie przyjechal, a pytalam kilka razy. Powiedzialam ze dam mu juz wolnosc skoro tego chce to nawet nie zaprzeczyl tylko powiedzial ok, wzajemnie. Nie odzywalam sie juz do niego od soboty, on rowniez. Dzis mi napisal ze dosyc juz tej ciszy, zyczy mi wszystkiego dobrego, przede wszystkim lepszego chlopaka, wCo ja mam o tym myslec... esolych swiat itd. Gdy zapytalam czemu akurat dzis zyczenia to powiedzial ze tak po prostu. Nie wiem czy to chec kontaktu i zgody z jego strony, czy rzeczywiscie mam sobie dac spokoj i stad to ''lepszego chlopaka''. Mam jeszcze cos pisac, czy chce ze mna byc itd czy czekac na jego ruch? Wiem ze dokladnie nie znacie sytuacji, ale moze ktos starszy, bardziej doswiadczony moglby to ocenic. Z gory dziekuje

Gość tangerine**
*przede wszystkim lepszego chlopaka, wesolych swiat itd. Co ja mam o tym myslec?

Ze cie chce,inaczej by cie olal i sie juz nie odzywal.Ale poczekaj az zacznie skomlec,bedziesz gora.

Gość takasobie panna
Po prostu daj mu odejść, a jak sam zastuka do twych drzwi to wiedz, że cie kocha

Gość a ile masz lat?
mnie też wydaje się, że cię chce bo przekornie życzy ci lepszego chłopaka:) ja bym go przetrzymała i nie pisała do niego. Niech zawalczy, a co! Mieliście w planach wspólnie spędzić świeta?

Gość tangerine**
Tez mi sie wydaje ze szuka kontaktu, ale skomlec to on na pewno nie bedzie... No nic, odezwie sie jeszcze jak mu zalezy, juz mu nie odpisalam na to : ''po prostu''.

Gość tangerine**
ile mam lat? 21

Gość Babiniątko
To oczywiste, tekst o tym, że życzy lepszego chłopaka jest jego wołaniem o uwagę. Jest mu przykro i powinnaś po takim tekście szybko napisać mu coś miłego. To oznacza, że czuje się jakbyś była z niego niezadowolona. Faceci boją się pisać, że potrzebują kogoś, a tak to pisze coś co ma tobą wstrząsnąć. Natychmiast się odezwij i nie przedłużaj jego niepewności.

Gość tangerine**
Mielismy nawet spedzic razem wigilie i cale swieta

Gość Babiniątko
"Po prostu daj mu odejść, a jak sam zastuka do twych drzwi to wiedz, że cie kocha" moim zdaniem już zastukał do tych drzwi twierdząc, że życzy kogoś lepszego. I co autorka ma czekać aż tamten znów się poniży dla niej ? bez przesady to sadyzm.

Gość tangerine**
fakt, dziecinne zachowanie zarowno moje jak i jego, ale chce sie przekonac czy rzeczywiscie mnie kocha i czy mu zalezy, wiec juz odzywac sie nie bede, a tym bardziej pisac czegos milego. Moim zdaniem on zawinil bardziej wiec niech on sie okresli czego chce a nie jakies dziwne podchody

Gość Babiniątko
A o co była ta kłótnia, czyja była wina ?

Gość Babiniątko
Podchody to wlaśnie Ty zrobisz jak sie nie odezwiesz. Czy on ma Cie błagać o związek czy to wasza wspólna sprawa ?

Gość tangerine**
klotnia byla o spotkanie, pisalam wyzej... no zalezy mi na zwiazku, ale jak mam byc pewna ze on tez tego chce jak nie napisal nic w tym kierunku tylko wrecz przeciwnie zyczenia ze mi zyczy lepszego? Poza tym zauwazylam ze od pewnego czasu mnie olewa, mowilam mu ze jak tak dalej bedzie to sie rozstaniemy, ale on specjalnie sie nie przejal. W sobote tak samo. Po co mam sie starac i pisac do niego jak moze dalej bedzie mnie olewal? Niech raz pokaze ze mu zalezy

Bycie zolza poplaca. Przetrzymac go. To nie dziecinada,ja mam 12 lat wiecej i podobne problemy:-)

Gość tangerine**
mam_mam- tak tez zamierzam zrobic, ale nie wiem ile przyjdzie mi czekac :) i czy dam rade nie siegnac za telefon

Gość tangerine**
mam ochote napisac i zapytac go o co tak naprawde mu chodzi

Dasz rade.Ja raz,raz przez dwa lata okazalam jak mi zalezy i poszlo sie je*,a dopoki bylam twarda i czekalam na skomlenie zawsze wychodzilo na moje.Trzymam kciuki.

Gość Babiniątko
"ale jak mam byc pewna ze on tez tego chce jak nie napisal nic w tym kierunku tylko wrecz przeciwnie zyczenia ze mi zyczy lepszego?" - kurde, to właśnie świadczy o tym że on chce ! "skomlenie" ?? no ładnie.

Gość tangerine**
babinatko- ale to nie jest zachowanie doroslego faceta :) niech powie wprost czego chce, a nie takie zyczenia. Dalej sie nie odzywa. Jeszcze nie kupilam mu prezentu pod choinke, nie wiem czy w tej sytuacji mam w ogole cos kupowac

Gość tangerine**
no i juz sie nie odezwal :( eh moglam jednak cos odpisac... teraz znowu bede czekac jak glupia