Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnakobieta

zbyt mocny instynkt macierzynski

Polecane posty

Gość dziwnakobieta

pisze tu pierwszy raz, wiec nie wiem czy w dobrym dziale. musze sie komus wygadac. mam partnerA. JESTESMY RAZEM OD 5 LAT. KURDE.. oboje marzymy odzieciach. i tu sie zaczyna problem...by wiem ze nie czas jeszcze na dzieci ale po prostu jak zobacze niemowlaka to lzy mi same naplywaja. wiem ze nie mamy warunkow.. ze jeszcze mamy czas. a jednak... rozum mowi jedno, ale serce swoje.. prosze pomozcie mi... sa jakies tabletki albo inne sposoby na obnizenie tego?? :( tak mi ciezko...

Gość o.n.a.a.a.
Hej :) mam identyczna sytuacje jak ty.. niestety.. ciagle mysle o dziecku. Jak w rodzinie kolejna osoba zachodzi w ciaze to az mi sie plakac chce.. My ogolnie staramy sie o dziecko. okolo roku i nic.. ;/ ciezko mi z tym bo nie wiadomo ilee bede musiala czekac:(

o.n.a.a.a.---> widać zbyt intensywnie o tym myślisz. a nie pomyślałaś żeby wyluzować? nie myśleć co miesiąc "udało się czy się nie udało?" dużo zależy od psychiki kobiety... im bardziej chcesz tym dłużej się będziecie starać... wyluzuj i powiedz sobie co ma być to będzie:) kochaj się dla przyjemności a nie dla zapłodnienia a zobaczysz że niedługo będziesz się tu chwalić 2 kreseczkami na teście ciążowym:)

Gość czerwcowy koralik
o.n.a.a.a. a jaką antykoncepcję wczesniej stosowalas?