Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bumumoja

Które imię dla córeczki ?

Polecane posty

Gość Gertruda30
Wybór imienia dla córki już dawno za mną więc o jakim problemie piszesz? Typowi ludzie z niskim ilorazem inteligencji nie umieją doradzać i uzasadniać za to wydawanie jadu idzie im z bardzo łatwo.

Gość reallydas
Klara to wcale nie popularne, oklepne imię

Gość .sdcwfwfcwwwww
to po co pytasz tu o radę skoro już dawno masz to za sobą ? rozdwojenie jazni masz ?

Gość Gertruda30
To ja a nie autorka pisała że co trzecia to Julia. Proszę czytać że zrozumieniem.

Gość .sdcwfwfcwwwww
a ja nie pisałam do Ciebie tylko do autorki co szło wyczytać w kontekstu :) po co sie wpie*dalasz miedzy wodke a zakąske ?

Gość .sdcwfwfcwwwww
z kontekstu*

Gość Gertruda30
Cytujesz moje słowa i jeszcze masz pretensje? Ogarnij się niewychowany ignorancie.

Gość ja jestem Sara
i dobrze mi z tym. Na wsi mówią, że to imię dla psa, ale teraz jestem w dużym mieście i wszyscy myślą, że jestem zza granicy - bo to takie piekne i niespotykane imię. Sara to księżniczka po hebrajsku!

Gość okaoka
Klara, najciekawsze z tego zestawu.Mało popularne.

Gość yyyyyyyyyyyyyuu
zdecydowanie Sara; od bidy może byc też Oliwia, reszta jak dla mnie do chrzanu

Gość pliliopa haluks
a moze picza haluks???????????? kurwa wkolko tosamo ludzie to brzmi jka pseudo dziffekk siedza na zwolnienich i nie potrafia nic nowego wymyslec julki amelki, oliwki , jesiki, nikkolki kurwaaaaaa dziewczyny opamietajcie sie

Gość katastrofffa
To raczej moda rzadzi wyborem imion a nie jakas patologia , brak wyksztalcenia rodzicow,!!30,20 czy 10 lat temu tez byly mody na imiona i Kaski ,anki czy malgoski mozna spotkac zarowno w warzywniaku czy jako prezesa firmy. Nicole czy olivka to nie imie dla prostytutki tylko dla dziewczynki ,ktora bedzie w przyszlosci tym kim bedzie chciala byc a nie kim "znawcy" znaczen imion sugeruja.

Gość katastrofffa
A co do imienia to zdecydowanie Klara :)

Jak już to Liliana z tych, które podałaś. A ja myślę, że fajnie jest poszukać jakiegoś imienia, które jest niespotykane. Co druga dziewczynka to teraz Amelka Oliwia, Nikola, Julia... Klary nie słyszałam. Wiem tylko, że moi rodzice wybrali mi takie imię, że potem w klasie na 12 dziewcząt było nas 4ry. Z mojego rocznika wiele dziewcząt ma tak na imię. I naprawdę to nie jest fajne, jakoś się traci taką indywidualność - szczególnie to odczuwalam w szkole :|

Gość Jakgbhh
A nie lepiej dać córci na imię Kasia albo Ania:) Stare imiona ale bardzo ładne:) Ameli itd biega już tyle że jak by zawołać to by się 10 osobowej grupie dziewczynek 5 odwróciło:)

Gość Jakgbhh
Asia lub Anitka też jest bardzo ładnie:)

Gość ochhhhhhhhhhhhh
ja mam Marcelinkę:)

Gość dshfdh
Ja mam synka daliśmy mu z mężem na imię Patryk:) Na porodówce było pełno Kubusiów, Kacperków a Patryk tylko jeden nie trzeba się sugerować modą:)