Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobre rada

jak wkurzyc bylego i go odzyskac

Polecane posty

Gość dobre rada

co tu zrobic zeby odzyskac bylego? nie odzywac sie i pokazac mu ze masz go gdzies..? czy jakas inna metoda? nawet nie musi byc zeby odzyskac.. ale zeby cos go "tknelo" ? a ktos tak mial ze z kims zerwal ale nadal ta zazdrosc byla?

Gość kejszaa
Tez mam ten sam problem ... Tyle , ze jemu dobrze wychodzi wkurzanie mnie , a ja nie wiem czy po prostu go olac , nie odzywac sie i sam to zrobi, czy sie starac, a moze tez powkurzac...

Gość dobre rada
no ja sie staralam.. nawet ponizylam sie moge powiedziec dlatego chce jakos sie odegrac.. chce zeby cos go tknelo! nawet nie musze o tym wiedziec wystarczy mi ta satysfakcja że to niby zadzialalo :p nie ma co sie przed durniami plaszczyk proszac ich o to zebyscie byli razem. to sa tepaki i trzeba to zrobic jakims innym sposobem no ale wlasnie czekam na odp :D

Gość kejszaa
Masz racje. Dlugo byliscie razem ? My 2 lata , ja 21 lat , on 24. A zachowanie i wieczne fochy jak przedszkolak. Powiedzial ze musi sie zastanowic, chociaz jak dla mnie to powinno byc proste, albo jest ok, albo nie. Odzywa sie kiedy jemu sie podoba, a jesli ja napisze to sie nie odzywa. Powiedzialam sobie dosc,nie bede czekac niewiadomo ile. Wiesz co na nich dziala ? Jesli zacznie Toba sie interesowac jakis inny facet , to on sie obudzi. Tylko zeby nie bylo za pozno. Idz na jakas impreze, wybaw sie, a on niech przypadkiem sie o tym dowie.

Dziewczyny ! apeluję ! szanujcie się .... Jeśli ktoś Was zostawil, odejdzcie z podniesiona glową najdalej jak to mozliwe...z klasą. Pokażcie, że cos znaczycie i jeśli ktoś Was odstawi na boczny tor nie ma szansy powrotu ponieważ zaslugujecie na uczucie i szacunek, i to o Was trzeba walczyc a nie Wy o faceta...odłóżcie gierki na bok... Jesli bedzie chciał sam wroci, tylko gdy poczuje ze stracił... a wtedy Wy pokazecie, ze ta furtka jest juz zamknieta... jesli uzna , ze warto, bedzie walczył, jesli nie...nie był was godzien...

Gość kejszaa
maurika , masz racje , popieram Twoj wpis. Dlatego ja sie nie przejmuje i zyje tak jak chce , dalam juz sobie z tym spokoj. To on stostuje gierki, ale srednio juz na mnie dzialaja.

Gość ponizony
ja jestem facetem.. to mnie rzucila zona.. mamy 2 kochanych dzieci.. zrobilem jak mowi maurika.. glowa do gory i zyje sie dalej.. ciezko bardzo czasem mimo ze od rozwodu juz 4 lata minely.. 10 lat razem.. co zrobic by ja rozkochac na nowo? nic nie zrobilem bo glowe w gorze mialem.. ma teraz dziecko z wpadki z innym.. co zrobic by wrocila? czy tego chce? czy to mozliwe? z cudzym dzieckiem?

Gość versace1
wyluzujcie. jesli was zostawil partner/partnerka to dajcie mu spokojnie zyc a nie krecic intrygi aby wrocil. jesli bedzie muz alezaloa samwroci. jesli nie starania pojda na marne

Gość gość
U mnie sytuacja wyglądała w ten sposób że wyznałam mu kiedyś, że coś do niego czuje....on był w mega szoku (bo mówił, że kiedyś chciał mnie w sobie rozkochać, a ja sie nie dałam...no bo w sumie to był początek znajomości więc byłam pewna, że sobie zartuje)...i, że sobie z tym poradzimy, żebym się tylko nie oddalała od niego...bo mu zależy....byłam w 7 niebie...potem spotkaliśmy się, było cudownie...:( Nagle przestał się odzywać.. a jak już to zrobił to rozmowa mnie męczyła bo dalej traktował mnie jak "przyjaciółkę. Czułam się zdewastowana… zwróciłam się o pomoc do rytualisty – jego mail (perun72@interia.pl) , nagle po kilkunastu dniach to on zaczął zabiegać o spotkania…. Teraz jesteśmy szczęśliwą parą.

Gość gość
Pamiętajcie, że spętania i czarna magia może być niebezpieczna, aby odzyskać chłopaka lepiej wybrać białą magię. Mnie udało się dzięki panu z http://magia-anielska.pl

Gość Ania

Odpowiedź jest prosta miłość jest bezinteresownym darem z siebie dla drugiego człowieka. Żadne gierki zaklęcia czy rytuały nic tu nie poradzą. To musi być szczere zainteresowanie obu stron. Co zrobić? Wycofać się. Być sobą i stawać się coraz bardziej lepszą wersją samej siebie ale nie na pokaz. Jeśli Kocha to przemysli i wróci jeśli nie darzy uczuciem może warto otworzyć się na nową znajomość. 

Gość Gosc

Jak zaczynasz od pytania jak wkurzyć byłego żeby go odzyskać, to polecam zostawić faceta w spokoju, niech najdzie sobie normalną, a Ty wybierz się na terapię.