Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AltGr

Jak przytyć?!

Polecane posty

Kochane, mam przeogromny problem... W Wakacje moja waga wynosiła 65 kg, miałam zgrabne ciało, nie za grube nie za chude na 164 cm wzrostu czułam się tak idealnie - mój chłopak również był bardzo zadowolony z mojego ciała. Potem coś się zmieniło. W ciągu jednego miesiąca po wakacjach straciłam na wadze 10 kg !!! Zmalały mi piersi, wystaja mi gnaty, wypadają mi wlosy, jestem slaba, okres mi sie spóźnia, jak przytyje to 1 albo 2 kg i zaraz znowu chudne - NIE MOGĘ PRZYTYĆ !!! ;( Jestem zrozpaczona, noszę stanik już o 3 rozmiary mneijsze, wszystkie spodnie mi sa za duże nie wiem co mam robić, mój chłopak zaczął inaczej na mnie patrzeć, marudzi że mam więcej jeść bo chudnę w oczach - WSZYSCY MI TO JUŻ MÓWIĄ nie wiem co się dzieje nie wiem jak mam przytyc nawet głodnu nie czuje - co mam zrobic ? ;(

Gość kfcz
porob sobie badania najpierw

Gość bhbhjbhjkhj
Nie przesadzaj,że jesteś za chuda ważąc 55kg. Ja przy tym samym wzroście mam 50kg i jestrem szczupła ale nie jakoś bardzo chuda.

Też miałam trochę podobnie. W końcu nic nie wyszło z tego na szczęście, ale kiedy poszłam do lekarza z miejsca dostałam skierowanie do szpitala i tam badano mi tarczycę oraz układ chłonny bo podejrzewano nowotwor :o u mnie te obawy się nie potwierdziły ale objawy musiały na coś takiego wskazywać, inaczej nie robiono by wokół tego takiej afery

Gość nmartam
ja tak chcialam przytyc pare lat temu i przytylam z bardzo chudej osoby 10 kg w miesiac tearz ciagle sie musze odchudzac ,nie polecam tycia na siłe z czasem sama trocche przytyjesz i bedzie okey ale bedzie to wolniej a nie na szybko jak u mnie