Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczeeek28letni:(

Chciałbym mieć dziewczynę!

Polecane posty

Macie fajny system wartości :D Autorze, weź się za siebie i z pracę a nie tu lamentujesz, bo bez tego to żadna cię nie zechce. Taka prawda, musisz pokazać dziewczynie, że zapenisz jej bezpieczeństwo

ale ja pragne tylko wcisnac jej sie w cipe, a potem niech spierdala

Masakra, żeby się zniżać do płacenia za uczucia :O Może zamiast takie rzeczy tu pieprzyć, zastanów się co w tobie zmienić smutny prawiczku

Gość to on chciał
purpurowym zegarmistrzem światła?

Gość to on chciał
nie! wystarczy być chujem

Gość ty !
nawet pisać nie umiesz

Gość Nieszczesliwy prawiczek
Oczywiście że niektórzy muszą płacić za uczucia jeżeli chcą żeby były to uczucia od kogoś kto nam odpowiada. Żyjemy w takim świecie. Jak ktoś przez dwadzieścia parę lat nie był w stanie w naturalny sposób uczuć "zdobyć" to jeżeli się postara i zmobilizuje w życiu, będzie w przyszłości mógł ten pusty czas w pewien sposób odrobić, symulując związek z kimś w wieku z tamtego okresu. Ja mając lat 17 bardzo chciałem mieć dziewczynę i co? I nic. Nie było takiej możliwości. Teraz jestem coraz bliżej otworzenia sobie drogi (poprzez ciężką pracę) do nadrobienia tamtego okresu. Okej, za pieniądze, ale mi to nie robi różnicy.

A jakbyś miał dziewczynę, która nie ma pracy i pieniędzy i musiał jej kupować bilet do kina, albo zjadłaby coś u ciebie, to też byłaby prostytutką? A żony i partnerki które pełnią pasywną rolę w związku jeżeli chodzi o sprawy finansowe, też są prostytutkami?

dużo zależy od tego jakimi jesteśmy ludźmi .. jak ktoś jest perfekcjonistą to mając do wyboru starą rozlazłą babę ktora go pokocha, a młodą jędrną pannice która chce kasy za seks, wybierze tą drugą. Tak działa efekt lepszej jakości

Nieszczesliwy prawiczek- no tak tylko że dziewczyna która nie ma pracy nie zawsze jest z facetem dlatego że nie ma pieniędzy,utrzymywanie ją jest tylko i wyłącznie skutkiem a nie celem samym w sobie.

Jest dużo przypadków w których dziewczyny które się sponsorowało, realnie zakochują się w sponsorze. W końcu jeżeli to symuluje związek i jest się dla takiej dziewczyny miłym, wręcz kochającym facetem, który się o nie troszczy, opiekuje się nimi, to ciężko żeby po paru miesiącach, taka nie zaczęła czuć czegoś więcej. Dlaczego wcześniej nie miałem takiej możliwości? Bo nie należałem do chłopaków popularnych, ładnych, przebojowych. Te które mi się podobały z kimś były. Chcę sobie wybrać osobę którą obdarzę uczuciem i której będę mógł to okazywać. Dzisiaj miałbym szansę ale nie na związek z kimś kogo bym zaakceptował i pokochał. Wolę zaangażować się w związek płatny z młodą dziewczyną niż być byle by z kimś być z kobietą która mi nie odpowiada. W przyszłości, kiedy dzięki takim pseudo związkom z młodymi dziewczynami dojrzeję, to będę mógł troszkę zmienić system wartości i wymagania.

perfekcjonista to człowiek dążący do ideału - chce mieć idealny dom, żonę, dziecko, wykonuje swoją pracę w najdrobniejszych szczegółach często kosztem dodatkowego czasu, rażą go niedoróbki i ułomności ludzkie

Prawiczek28 one nie akceptują każdego kto daje kasę. Trzeba czasami się z nimi spotkać na początku raz czy dwa. Najpierw jest akceptacja fizyczna, jak zobaczą grubasa któremu ślina cieknie z ust na ich widok to z takim na pewno nie nawiążą współpracy. Ale jak zadbanego, dorosłego, eleganckiego mężczyznę, to i owszem zaakceptują. Druga sprawa to jak na spotkaniu pojawi się jakiś agresywny facet który powie "JA to widzę tak, 6 razy w tygodniu widzę cię u siebie wieczorem, anal, połykasz, robisz co zechcę" - to też takiemu panu dziewczyna podziękuje.

Gość ale w sumie sie zastanow czy
warto - nawet jesli znajdziesz taka ktora bedzie sama za siebie placic to i tak bedziesz musial z nia wszedzie chodzic - raz na miesiac to nawet przyjemne ale kilka razy w tygodniu - puby/dyskoteki/ imprezy kluby/ pizze, itd - to wszystko kosztuje! po drugie calkowity brak wolnosci... moze tylko dla seksu? ale poczytaj sobie o chorobach weneryznych i ich leczeniu... juz o HIV nie wspominajac.. to ci sie odechce... najbezpieczniej i najtaniej wychodzi zyc samemu!

Czyli jestem perfekcjonistą ;) No wiesz ale czy warto na takie pseudo związki wydawać tyle kasy ? Moim zdaniem popracowałbyś lepiej nad charakterem swoim, ale rób jak uważasz

Wiecie co jest fajne? Że taki perfekcjonista o którym mówi Romantyk jest w stanie niezwykle się poświęcić do zdobycia pieniędzy, żeby było go stać nawet na taki płatny, udawany związek z kobietą która się mu spodoba. Jak widać facet dla kobiety jest w stanie znieść niemal wszystko, byleby tylko kiedyś udało mu się odpowiadającą mu zdobyć.

To my jako osoby płacące decydujemy czy chcemy się danego dnia spotkać czy nie. Powtarzam, sponsorowanie dziewczyny, to nic innego niż forma związku, nie różniąca się niczym od sytuacji gdzie Paweł 20l chodzi z Kasią 17l, z wyjątkiem tego że się za to płaci.

Gość ty !
to było tak to było tak oddam każdy oddech

Edwardzie, kobiety zwracają uwagę na charakter faceta dość późno w swoim życiu. Do 30 go roku życia, żeby kobieta dała się poznać, potrzebny jest walor dzięki któremu kobieta nas zaakceptuje. Może to być atrakcyjność fizyczna, może to być status społeczny, może to być widoczny na pierwszy rzut oka status finansowy. I dopiero kiedy zostaniemy wstępnie zaakceptowani, zaczyna się liczyć charakter. Nie od razu, do tego trzeba tygodniu miesięcy, żeby się na kimś poznać. Na charakter czy inteligencję nie podrywa się kobiet.

No tak tobie byłoby szkoda kasy. Dla innych to jedyny sposób na udany związek.

Gość ty !
naprawde sa takie dziewczyny!?

Gość ty !
mnie się wydaje że dziwczyny są święte

Gość Marko_Ramius
Ten wątek to prowokacja. Założony został przed jakiegoś gimbusa, któremu się nudzi. Nie odpowiadać i nie karmić tego trola.