Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczeeek28letni:(

Chciałbym mieć dziewczynę!

Polecane posty

Najlepiej gdyby była inteligentna oczytana z pasjami ambicjami wrażliwa romantyczna i kochająca.W wieku 16-21 lat niższa ode mnie bym mógł ją obejmować (ja mam 182 cm) ze słodką buzią.Niestety żadna nie chce 28 letniego prawiczka:(:(

Gość bywam czytam wiem
To nie prawictwo jest przyczyną niepowoadzeń tylko zryty beret i dlatego zadna cie nie chce

Dokładnie, poza tym celujesz chyba w za młode :o czego innego oczekuje taka 16 tka a co innego dziewczyna powiedzmy 22-25 lat

Ale młodsze dziewczyny są urocz, a poza tym bym się przy nich czuł bardziej pewny siebie,bo jestem starszy.

Gość Nieszczesliwy prawiczek
Wiesz dlaczego? Bo w młodości marzył o takiej i go każda olewała. Nie dojrzał do związku z kobietą bo nigdy nie był z młodą dziewczyną w młodości, a że jego pragnienie w tamtym okresie było tak wielkie, nie potrafi teraz się przestawić. Ja mam podobnie. Nie mogę zaakceptować związku ze starszą kobietą która była już w jakichś związkach w młodości, bo ja nie byłem. Czy więc jest jakiś sposób na "wyleczenie" autora tematu i mu podobnych? Oczywiście i to bardzo prosty. Trzeba znaleźć sobie młodą nastolatkę która szuka sponsora. Z reguły są to osoby z problemami w domu, problemami finansowymi, chcące uciec z aktualnego miejsca zamieszkania czy po prostu mieć pieniądze na swoje wydatki. Dziewczyny ogłaszające się w ten sposób mają (przepraszam za określenie) bardzo niewielki przebieg co dla prawiczka w starszym wieku jest ważne. Tego typu układ sponsorowany który w przciwieństwie do relacji z prostytutką przypomina do złudzenia związek: bliskość, czułość, towarzystwo, seks i więcej. Po roku sponsorowania jakiejś takiej młodej samiczki taki prawik uznałby że ma okres młodzieńczy za sobą i zacząłby poszukiwać kobiet a nie dziewczyn.

Koszt utrzymania młodej atrakcyjnej nastolatki waha się od 5 do nawet 10 tysięcy złotych miesięcznie. Częstotliwość spotkań różnie, ale te minimum 3 w tygodniu są. I to nie są spotkania na godziny, ale takie które przypominają te w związku czyli np. kino, spacer, kolacja, seks. Jeżeli jesteśmy na spotkaniu zaakceptowani przez taką dziewczynę (spotkanie zapoznawcze) to ona traktuje nas z dużym respektem, poważaniem, szybko się przywiązuje i z czasem potrafi się w nas nawet zakochać. Oczywiście musimy sobą coś reprezentować i to niekoniecznie fizycznie (choć nadwaga przekreśla wszystko, o ciało należy zadbać).

Nie ma nic lepszego niż młoda nastolatka, pełna naiwności, niewinności, ufności, uśmiechnięta, radosna, beztroska ze swoimi drobnymi problemikami a do tego śliczna i "świeża" (tuż po zakończonym procesie dojrzewania).

Gość Cnotka31niewydymka
Ja jestem jeszcze dziewica i taki facet jak ty by mi odpowiadał.

Takie dziewczyny to dla niektórych bogatych facetów skarb i jedyna możliwość by nadrobić nieszczęśliwą młodość.

Sam jesteś debilem. Nie masz pojęcia o czym mówisz.

Dla prawiczka kobieta która do 20 roku życia uprawiała seks jest przekreślona.

No proszę cie... To nie jest normalne jak ktoś nie umie zbudować normalnego związku i musi się uciekać do czegoś takiego jeszcze taką wykorzystywać :o co prawda za kase ale jednak

Gość MordoTyJedna
Mój stary miał 27 lat i był prawiczkiem kiedy uwolniłam go od tego honoru. mimo że nie umiał nic porządnie zrobić w łóżku przez brak doświadczenia CIESZYŁO mnie że był do tej pory prawiczkiem. tzn został czysty i nieskurwiony :-)

Gość Karmazynowy
bedziesz sie uzalal wez se znajdz jakis zajecie zebys o laskach nie myslal ja tez laski niemam a zyje zreszta to tylko na poczatku jest fajnie pozniej sa problemy

Nie może zbudować normalnego związku bo nie zdobywał w młodości doświadczenia w procesie jego budowania. Autorowi, 28 letniemu facetowi, ciężko będzie poderwać nastolatkę. Te w wieku 20-21 które mieszczą się w zakresie jego poszukiwań już prędzej. Ale to będą już dojrzałem, doświadczone kobiety, często będące w kilku związkach, wiedzące jak się zachować, mające inne priorytety w życiu. No i autor w wieku 28 lat to powinien sobą naprawdę dużo prezentować jeżeli chce poznać kogokolwiek.

Nieszczesliwy prawiczek-tylko po części się z tobą zgadzam nie uważam żeby sponsorowane spotkanie było najlepszym rozwiązaniem,dlatego że jest to wykorzystywanie rozchwiania emocjonalnego młodych zagubionych dziewczyn,z reszta osobiście uważam że korzystanie z usług nieletnich prostytutek powinno być karalne.Ja chciałbym po prostu z kimś spędzać czas, opiekować się, przytulać dzielić szczęścia i smutki,być dla kogoś po prostu.

Gość ajato chciałam
pokochać irlandczyka ale się nie da bo jak się da to się zaminia w anglika

Z tego co piszesz ja tez bym Cię chyba nie chciała. Piszesz ja 16 latek a nie dorosły mężczyzna.

Gość ajato chciałam
i co Ty na to prawiczku?

To nie są nieletnie prostytutki idioto. One szukają jednego faceta na dłużej, z którym są jak w związku, z tym że pobierają za to honoraria.

*zresztą

Z tym że 16 latki mają już dziewczyny, uczą się jak to jest być w związku jak go budować, uczą się seksu, uczą jak okazywać bliskość i czułość. To że on w wieku 28 lat nie miał jeszcze nikogo jest patologiczne. Chyba że jest aseksualny i aspołeczny.

Gość erfgth
Krwawy Edward "No właśnie te prawiczki tylko tu narzekają i narzekają. Co niby im to da ? Nic. Jakoś dziewice nie narzekają tutaj " 0 0 Bo mężczyzną dziewice nie przeszkadzają a kobietom prawiczek tak bo wiadomo, że to facet "pracuje" w łóżku.

Gość facet ciekawyyy
Rada dla ciebie: zwiąż się z jakąś która ci się podoba i która cie chce nie patrząc na jej wiek - taką kobietą (zakochaną) łatwiej sterować, pogoń ją na fitness, pilnuj jej diety to ci się tak szybko nie zestarzeje. A jak tak bardzo chcesz zobaczyć jak to jest z 16-latką to składaj kasę i poluj na okazję - za ok 20tys. możesz kupić dziewictwo. To nie są wielkie pieniądze. Od dziewicy niczym się nie zarazisz.

Gość ajato chciałam
całe życie z prawiczkiem to brak stresu związanek go z ciążą

Jak miałby 20 000 to mógłby na 3 miesiące znaleźć nastolatkę szukającą sponsora i z nią się spotykać. Miałby to samo co w związku z taką: Wyjścia do kina, kolacje, teatru, spacery, trzymanie za rękę, przytulanie, całowanie, wspólne spędzanie czasu, seks, bliskość i czułość.

Gość to on chciał
kim tu być?