Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość DAMAK

SALON MARIUSZ SWARZĘDZ

Polecane posty

Gość DAMAK

Szukałam dobrego fryzjera, jadę sobie autobusem patrzę a przede mną siedzi pani -fantastycznie obcięta, wiek dojrzały a fryzurka na czasie nowoczesna pięknie się układająca , proszę o adres i dostaję. Pan Mariusz strzyże panią od 15 lat , a pani przyjeżdża do fryzjera aż z Bydgoszczy. Wydaje mi się, że nareszcie znalazłam swojego fryzjera, wchodzę na stronę internetową i czytam: MARIUSZ Fryzjer, doskonały stylista, potrafiący wydobyć z każdego własny, oryginalny niepowtarzalny styl. Dużo wymaga od siebie jak i od najbliższych współpracowników. Nigdy nie idzie na skróty, lecz stawia sobie wciąż nowe wyzwania. DZWONIĘ I UMAWIAM SIĘ TYLKO NA STRZYŻENIE , NIE LUBIĘ MODELOWANIA, BO UWAŻAM ,ŻE WŁOS DOBRZE OBCIĘTY UKŁADA SIĘ SAM. NADCHODZI CZAS WIZYTY JESTEM 0,5 GODZINY WCZEŚNIEJ PAN MARIUSZ NAKŁADA FARBĘ KLIENTCE,INNA KLIJENTKA SIEDZI Z FARBĄ NA GŁOWIE , JESTEM PROSZONA DO MYCIA, A W TYM CZASIE PAN MARIUSZ STRZYŻE PANA,PANI MYJE, MASUJE, WCIERA ODŻYWKĘ, CHYBA 15 MIN ĄŻ PAN MARIUSZ NIE SKOŃCZY STRZYC PANA , BOLI MNIE KARK, MYŚLĘ ,ŻE WARTO JEDNAK POCZEKAĆ. I DOCZEKAŁAM SIĘ PAN, MARIUSZ PODCHODZI NIE PROPONUJE ŻADNEJ FRYZURY ZABIERA SIĘ DO STRZYŻENIA , NA PYTANIE JAKA BĘDZIE FRYZURKA ODPOWIADA, ŻE COŚ WYMYŚLI NO I WYMYŚLIŁ : FRYZURA JAK U PODRZĘDNEGO FRYZJERA TYLKO SKRÓCENIE WŁOSÓW,GDZIE TEN MÓJ NIEPOWTARZALNY I ORYGINALNY STYL?? . MIAŁO BYĆ BEZ MODELOWANIA BYŁO Z MODELOWANIEM BO PRZECIEŻ TRZEBA BYŁO SKASOWAĆ DODATKOWO 20 ZŁ ZA PRZYSŁOWIOWĄ BUŁĘ NA GŁOWIE. MĄŻ NIE ZAUWAŻYŁ NAWET RÓŻNICY, PIERWSZE CO ZROBIŁAM TO UMYŁAM WŁOSY, PODCIĘŁAM TYŁ I WYRÓWNAŁAM GRZYWKĘ NO I UCZESAŁAM SIĘ, PRZYNAJMNIEJ JUŻ NIE WYGLĄDAM JAK KOSMITA. DROGIE PANIE ODRADZAM WIZYTĘ W TYM SALONIE PAN MARIUSZ WIDOCZNIE PREFERUJE TYLKO SWOJE KLIENTKI. A DO PANI Z BYDGOSZCZY PODAŁA MI PANI ZŁY ADRES TO NA PEWNO NIE TEN SAM FRYZJER, KTÓRY PANIĄ STRZYGŁ.!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować