Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igorrrr

dajcie fotki niunie

Polecane posty

Ponieważ nie jest to prawdą Słoneczny. Znasz moje zdanie a nie potrafisz się ogarnąć. Powiedziałam, słowo jest dla mnie afrodyzjakiem. Ty tych słów nie stosujesz, nie sprawiasz, że odruchowo zaciskam kolana, nie myślę o kóótasie gdy do mnie mówisz, nie mam ochoty masować swoich cycków. Rozumiesz o co mi chodzi? Nie ma w tobie tej iskry, która mnie podnieca.

Ja lubię ostre szarpnięcia. Niespodziewane akcje. Zaskakujące sytuacje. Jestem zepsuta, ty jesteś ułożony. Pasuję do ciebie jak pieść do nosa? Ty potrzebujesz kobiety, która cię weźmie za łeb i poprowadzi. A ja tego nie chcę. Ja jestem do zniewolenia. :P

....mam wrazenie, ze lubisz to wszystko... ale na forum a ja lubie realnie, moge nawet dzisiaj przyjechac....ale nie zapomnialem, ze musze odbyc z Toba 50 stosunkow na klawiaturze:)

czemu tak sama siebie oszukujesz? wstydzisz sie czegos? wyglądu? masz nadwage?..napisz...bo wiem, ze nie chcesz sie spotkac, ani ze mna ani z nikim innym

Tak, wstydzę się. Mam nadwagę i brzydkie piersi. Jestem tępą dzidą, która tylko na forum jest mocna. Mocna w gębie. No i co dalej? Chcesz nadal się spotkać ze mną i mnie dowartościować? Nakłamać, że jestem cudna, super, mądra i wcale nie taka gruba? Nie i nie. Chciałeś, masz.

..nie, nikogo nie bede dowartosciowywal...tylko denerwuje mnie udawanie czegos, ze musisz popisac zeby sie spotkac.... po co takie sciemnianie? napisz temat o cyber sexie a znajdziesz setke partnerow w godzine.

A skąd wiesz, że nie mam setek facetów? W pale ci się Słoneczny nie mieści co się dzieje poza forum. ;]

Gość androo
nie otwiera sie link

Gość Najszybszy w mieście
w sumie to głowa mnie boli:(

Kurwa słoneczny, no muszę się odezwać, bo mnie aż razi Twoja desperacja. Nie budzisz w Bó pożądania, wyraźnie to pisze. A Ty udajesz, że to nie do Ciebie. Podziwiałbym Cię za cierpliwość, ale Ty jesteś natrętny i wkurwiający jak mucha. No ja bym tak nie dał rady :-)

Gość Dżastinaaaaaaaa
www.dziewczynkijustynki.pl :)

Gość olaf111
Tyle tu perwersyjni co w barze mlecznym..

olafek lekcje czekaja jutro jeszcze do szkoly bo ty i perwersja?? nie znam cie z tej strony, toz ty jestes chodzaca przytulnoscia :D jolka :) skad ten pomysl???