Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawdziwie namiętna

Niech mnie ktoś przytuli na Śięta !

Polecane posty

Gość nieprzeciętny xxl
am besten ficke polnische madchen:) weil das sind die schonste frauen auf der weld:)

Gość Maratńczk w ...
Fajowo bo nie każdy wie o co chodzi ! Masz rację one są nie do w...nia :)

Gość nieprzeciętny xxl
i nastala cisza:) tlumaczenia mozecie nie znalezc bo pewnie z blędami napisalem. Niemiecka pisownia jest bardzo trudna polska zresztą tez. Ale po tym porannym szybkim dymanku dalej chce mi sie ciipki. A w pracy jestem a tu cięzko znalezc potencjalną ofiarę:)

Gość sonda aaa
Ja po niemiecku mówie tylko "Jaaaa das i good"a nauczyłam się tego z melodramatów produkcji niemieckiej które oglądałam zawsze namiętnie🖐️

Gość zonaty bez prezentu
Czesc 🖐️tesknilem ale tylko troche:-P Ja po niemiecku znam miesiace oraz odmiane byc :-D tez mialem seks i to satysfakcjonujacy nawet:-P :-D

Gość nieprzeciętny xxl
sonda to tak troche po niemiecko-angielsku:) spotkajmy sie i powiedz, fick mich:) to odrazu wezme się za ciebie i przy okazji naucze kilku slówek to i mądrzejsza będziesz,przyjemne z porzytecznym:)

Gość sonda aaa
żonaty po takim seksie odrazu się lepiej pracuje nie?:-P Nieprzeciętny no widzisz jaka ze mnie poliglotka?🖐️

Gość juliusz.oktawian@gmail.com
Jestes znudzona wymuskanymi pedalkami wokol Ciebie? Pseudo mezczyznami w brzoskwiniowo-rozowych koszulach w Twoim biurze? Lalusiami ktorzy uzywaja wiecej kremow i pomadek niz Ty? Chcesz spotkac sie z prawdziwym mezczyzna? Samcem alfa z dawnych czasow? Twardzielem? Nieogolonym kowbojem? Pokaze Ci prawdziwego mezczyzne - sile, zdecydowanie, meskosc - przy ktorym bedziesz mogla znow poczuc sie piekna, prawdziwa kobieta. Jesli jestes zainteresowana spotkaniem napisz do mnie. juliusz.oktawian@gmail.com

Gość nieprzeciętny xxl
sonda samych swiatowców przyciągasz:) nawet z texasu jeden adoruje:) moze będzię z tego jakas teksańska masakra ....

Gość maz bez prezentu
lepiej mysli,jest sie weselszym,ma wiecej motywacji i zapalu....na wiecej:-P Ja dzis nie pracuje tylko sie przedswiatecznie obijam:-) A Ty biedna pracujesz?:-D juliusz oktawian ale przecie w tej sprawie to do mnie:-D :-D :-D

Gość sonda aaa
ale mam rwanie no, no🖐️

Gość sonda aaa
mąż no i ten bezwstydny usmeiszek pod nosem który cały dzień z twarzy nie znika:-P Tak ja pracuję wstrętny obiboku🖐️

Gość maz bez prezentu
ale i tak ja prowadze:-P Ty za duzo sie nie namachasz? zostaw sily na pozniej:-D

Gość maz bez prezentu
wlasnie widze jak pracujesz nie wykoncz sie:-D

Gość sonda aaa
Masz rację,muszę sobie jakas przerwę zaraz zrobić bo kto to widział tak charować, tak się poświęcać i wypruwać sobie żyły ?Jeszcze wylewu dosatnę z rpzepracowania:-P

Gość maz bez prezentu
wlasnie,wlasnie uwazaj, co mi po takiej po wylewie:-D Zreszta dzis juz koniec nie poswiecaj sie, ja Cie poświece:-D :-D

Gość MAŁA MI MOŻE K
No jak tam dzisiaj saksiaczki dajecie radę?

Gość MAŁA MI MOŻE K
Sonada na wylew to sobie trza zasłużyc ja tam tylko codziennie kurwicy dostaję