Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrek ka.

DJ Flesh - opinie

Polecane posty

Gość piotrek ka.

Witam! Razem z narzeczoną chcemy wynająć DJ na wesele na czerwiec 2013 w Warszawie- mamy upatrzonego DJa Flesha (ma imponujące portfolio, grał nawet w programach TV na polsacie). Ale przyznam szczerze- mało o nim opinii. Może ktoś z nim współpracował? Jakie doświadczenia? Przyznam szczerze, że ceny ma konkurencyjne i naprawdę jest przychylny, jeśli chodzi o budowanie playlisty, mimo wszystko dobrze wiedzieć więcej :)

Gość anielka882
mówisz o tym dj'u http://www.djnaimpreze.info/ ??? jeśli tak to moja siostra miała go na swoim weselu i bardzo dobrze wspominam oprawę muzyczną, w dodatku dj jest sympatyczny i fajnie organizuje czas na weselu

Gość gość
dj mięso :D grubo

Gość MonaIsia
O samym DJ Flesh mogę niewiele powiedzieć, bo z tej agencji moja siostra i już teraz mój szwagier mieli DJ'a Adama, który okazał się mega sympatyczny i stworzyliśmy razem fajną listę otworów, moja siostra dała mi wytyczne i jako niezastąpiona pomoc zajęłam się muzyką, trochę mi glupio pytać ale czy ktoś się orientuje czy ten DJ ma żonę albo dziewczynę? :D

Gość sępuu
A co zaliczył cię w toalecie i zapomniał napisać?

Gość gość
pewnie tak, w końcu wcześniej stworzyli listę otworów :D

Gość gość
Jeśli chodzi o DJ MW- bo chyba pod takim pseudonimem teraz występuje- http://www.djmw.pl/ to polecam. Grał na moim weselu rok temu. Wybrałam go z polecenia znajomych i nie żałuję. Bardzo fajnie poprowadził całą imprezę, oczepiny itp. Fajny pomysł podsunął- wesele w klimatach rock'n'roll- wszyscy się świetnie bawili. Poza tym miły człowiek. :)

Gość gość
Dużo opinii o tym Dj-u widziałam na www.oprawa.gdziewesele.pl/Zespol-DJ/ :) W ogóle bardzo fajna stronka do szukania dj-a na wesele! :) Polecam!