Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Temida72

Migrena-jk jej uniknąć?

Polecane posty

Gość Temida72

Witam, zbliżają się święta i co za tym idzie szaleństwo zakupów, porządków i pichcenia w kuchni-niestety dla mnie czymś jeszcze...migreną. chciałam się spytać pań które borykają się również z tą chorobą-jak sobie radzicie z gotowaniem, potraficie uniknąć migreny?

Gość hankia
OJ znam to, często miewam migreny.Teraz jak trwa to całe zamieszanie świąteczne są chwilę że wydaje mi się, że moja głowa pęknie.

Gość Zarkai
Ja ogólnie mam bóle głowy często z nerwów, mi pomagają tabletki i chwilka relaksu w ciszy.

Gość Ikonk
Ja mam bóle ale zatokowe, przy zmianie temp. to wydaję się że juz nie wytrzymam.I każdy lek w końcu przestaje działać , lekarz stwierdza fakt ze to zatoki ale na tym sie kończy.

Gość LOKIA
Ten świdrujący ból u mnie trwa też w czasie zamieszania, nerwów. Muszę się w tedy uspokoić i położyć w ciszy oczywiście bez tabletki nie minie.

Gość LOKIA
oj te migrenowe bóle, dopadają zawsze nagle, ale czy jest na to sposób?

Gość alodonka
Nic nie pomoże, mi lekarz zapisuje ciągle coś innego ale to tylko chwilowa ulga.

Gość Temida72
Zwlekam z przygotowywaniem potraw, spodziewam się gości i muszę sporo przyrządzić. Nie przyznałam się , że mam migrene bo zaraz słyszę komentarze typu: "co Ty artystokratka jesteś? Jak nie przerządzę to powiedza, że jestem niegościnna. Błędne koło :(