Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeden kierunek

tylko pragnienie ciąży się liczy

Polecane posty

Gość jeden kierunek

Witam was. We wrześniu straciłam ciąże a była ona bardzo planowana i wyczekiwana. Teraz znów staramy się o dzidzię ale problem w tym że ja ciągle o tym myślę jak bardzo bym tego już chciała. Czuje, że wariuje a tym punkcie. Czytam gazety o dzieciach, przesiaduje na forum itp. Też tak macie? Kiedy wkońcu się uda:(

Gość hyfytfdtrd
nie wariuj. Jestes z pokolenia ludzi co muszą miec wszystko na teraz na zaraz na już. Po co o tym pisac na kafe? my ci nie pomozemy.a jak jest u kogos po co masz wiedziec?porównywac do siebie,analizowac?po cholere?zablokujesz sie tylko i wszystko.Mam znajoma co wariowała jak ty po 3 in vitro ciaza a po porodzie 3 miechy 'sama' zaszła w ciaze.1 syn z paxdziernika a drugi za rok tez zz azdziernika.

Gość hyfytfdtrd
ma byc dziecko to bedzie nie bedzie? to nie. to genetyka ,dopasowanie partnerów a nie zakup bluzki.To wyzsza filozofia zajsc w ciaze. Mozesz bardzo chciec a tym 'chceniem' dziurkew sniegu wysikac.Co ma byc to bedzie.

Gość reguijbmi9okiok
Związek z innym, doroslym człowiekiem, obcym genetycznie, nie jest wart tego żeby się skazać na bezdzietność. W naturze tylko nieudane lub pechowe jednostki się nie rozmnażają. Znajdź dawcę.