Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Czy u Was też chodzą biedni po domach? Dajecie im coś,pieniądze/jedzenie?

Polecane posty

Gość do nas niestety chodza sami
albo chodza i zbieraja niby dla chotrego brata/syna. Jak pytam, gdzie mieszkaja konkretnie tpo albo wieja, alebo bluzgi./

Gość mama 12 letniego Damiana
bzdura z tymi pracami w mopsie ,łrzesz kochana ,owszem może i dają papu ,ale za 2 -4 dni bo muszą zrtobić wywiad ,a wyobrażasz sobie 2-4 dni dzieci głodzić.

Gość mopsuFFa
nie ma tam żadnej pracy jaja robicie

Gość mopsuFFa
psychoterapia powinna byc bardziej dostępna i bez skierowania :( patrz wyżej

są ludzie ktorzy wyłudzają pieniądze i tacy ktorzy naprawdę nie mają ani grosza. Tak czytam ze u Was ktos chodzi i pyta o jedzenie czy dzieci po domach chodzą. Nigdy się z czyms takim nie spotkałam i jestem przerażona ze co chwile nowe to osoby piszą ze takie rzeczy mają miejsce! Gdybym się z czyms takim spotkała na pewno bym pomogła. Pieniądze wrzucam tylko muzykom ulicznym, i to jesli naprawde dobrze grają. Ale jedzenie bym kupiła oczywiscie.

Gość ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
ta kobieta akurat byla naprawde biedna.dobry uczynek przed swietami.

Gość do uja
ehh... a ja jeszcze niedawno (jesieną) wraz z moim ukochanym widzieliśmy naprawde biednych ludzi... bylo ich dwoje, przechodziliśmy koło nich, siedzieli i obgryzali surowe mięso z kości:( Gdy mam to daję, niezależnie czy to rumun, cygan, alkoholik (choć w tym wypadku mam pewne urazy), ćpun czy poprostu biedny. Wiem, że to społeczeństwo postawiło ich w takim punkcie, że muszą prosić innych o kase czy jedzenie.. Wielu ludzi myśli, że jeśli ktoś nie ma pracy to jest leń, prostak i wszystko co najgorsze;/, żadko ktoś pomyśli, że może tej osobie powineła się noga, coś sie w życiu źle ułożyło i np. przez to nie może znaleźć pracy (już pomijam fakt, że prostym ludzią wogóle w polsce ciężko o prace;/). Wogóle chyba nikt nigdy nie pomyśli o tym, że taki "ubogi" może mieć problemy psychiczne i np. nie jest w stanie pracować bo panicznie wstydzi lub boi się innych ludzi, albo np. tego że coś zawali.