Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w lecie będę szczęśliwa...

Kolorowe buty, czy pasują do ślubu?

Polecane posty

Gość w lecie będę szczęśliwa...

Bardzo Was proszę o ocenę moich faworytów, niestety czas goni, a ja nie mogę się zdecydować. Przyjaciółki jakoś za bardzo zainteresowane doradztwem nie są (nie wiem, może zazdroszczą, że wychodzę za mąż hihi) ;) W każdym razie, mam dość skromną, białą suknię, z przewiązaniem w talii i do tego chcę wianek z żywych kwiatów. Żeby jakoś to ożywić zdecydowałam się na kolorowe i raczej niewydumane buty, ale jak same wiecie w Polsce, w mniejszym mieście trudno coś znaleźć. W każdym razie proszę o ocenę butów od 1-5 punktów (o ile możecie sobie wyobrazić moją kreację), na ile wydają się Wam pasujące i ładne? 🌼

Gość ale jakie te buty
ja zadnych butow tu nie widze

Gość pokaz te butki
sama mam w lecie wesele i tez poszukuję kolorowych:) także może przy okazji coś i mi wpadnie w oko:)

Gość Nastia Janowa
Szału nie ma. Jakbym miała wybierać Ci buty i faktycznie byś chciała kolorowe to wybrałabym inny kolor - najlepiej takie byś potem mogla z nich skorzystac a nie wyrzucic. Jesli nie lubisz ekstrawagancji to wybralabym calkowicie nude.

Gość motylcio
Fajna sugestia, dzięki :) też się zastanawiam nad całkowicie nude, ale szukając po sklepach takich butków, trafiam każdorazowo na jakiś bladokawowy odcień beżu. A zastanawiam się właśnie, czy nie lepiej by było jakiś blady róż, taki pudrowy, a do tego skombinować jakiś bukiecik kwiatów pod kolor, mieszanina różu z bielą. Ale stąd moje główne pytanie, bo spotkałam się już ze zdaniem, że nie można beżu - bo ciepły - łączyć z czystą bielą etc. To w końcu to pasuje, czy nie? I czy z różem też jest jakiś problem, jeśliby dokładać go do bieli? Bo mnie się to nie gryzie, ale może jestem jakaś gustowo upośledzona :p

Gość cfdrfefdwfce
wszystko to kwestia gustu wg mnie biała suknia wymaga czystych nie pudrowych barw, więc np. buty w kolorze czerwonym czy granatowym a nude czy róż to bardziej to pozostałych odcieni bieli

Gość pokaz te butki
motylcio a mnie te buty ktore pokazalas sie podobają:) tylko kurcze obcas 9cm, ciekawe czy ja bym dala w takich rade:D