Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Quwerty...;-)

Rozmowy seksualnie seksowne

Polecane posty

I do tego zdziecinniały. Kuurwa, gdzie są prawdziwi mężczyźni? Języczek, paluszki, cipeczka. CO jeszcze? Siusiaczek, dupeczka, usteczka. Kurrrrrrrrwa, kurrwa, gardzić to mało. 😴

Zielona, lizałabym Twoje stópeczki, paluszki, łydeczki, udeczka, odbycik a potem buzinkę. Dokładniutko w takiej kolejności. :classic_cool:

Gość Larissa.
trochę zmienię temat...uprawialiscie kiedys sex w trójkącie?

Ej, nie ma! Bo jak Cię znajdę to się normalnie tak mokra zrobisz, że lokalna remiza Cię zatrudni! Gdzie jesteś?!

ale dziwczynki :) co moze zrobic infantylny mitoman z waszymi cipuszkami delikatnymi??? zapewne bedzie je lizal i udowadnial wam jakie to orgazmy miec bedziecie :) swoja droga przereklamowane, poza tym po co wam orgazm?? tylko rozprasza i sie meczycie, zamiast sie zajac facetem :D

Gość Larissa.
a dwie kobiety i jeden facet? Podobno to marzenie każdego mężczyzny... ;)

Gość nieprzeciętny xxl
zielono niebieska wygląd to nie wszystko,liczą sie checi,usposobienie,temperament. Lubie kobiety które wiedzą czego chcą i potrafią o tym rozmawiac. Do tego trzymam się zasady ze wszystko co ludzkie nie jest mi obce dlatego myslę ze bylbym w stanie zaspokoic kazdą kobietę do tego stopnia ze powiedziałaby WOW! Co to bylo? Tylko wazne jest zrozumienie,szczera rozmowa.nie mozna zatajac swoich pragnien. A zakochiwac się wprost uwielbiam:) kocham to uczucie i towarzyszące jemu,wstyd,poządanie i strach . Mmm... Uwielbiam kochac się dlugo dlugo dlugo. Szkoda tylko ze ciala czasem tego nie wytrzymują

Gość Najszybszy w mieście
jestem jeszcze ja, ino siedzę cichutko w koncie ze swoja Finlandią:)

Gość Najszybszy w mieście
Zielona jeszcze nigdy mnie jedna Finlandia nie pokonała:) muszą być co najmniej dwie:)

Gość nieprzeciętny xxl
trójkąciki tez byly:) milo teraz powspominac.nie będe się juz rozpisywal bo juz mnie tu od mitomanów wyzywacie:(

Mój wiek to XXI wiek. :D No, przeceniłaś niestety. No ale lepszy wróbel między nogami, niż gołąb na dachu. xDDD