Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Quwerty...;-)

Rozmowy seksualnie seksowne

Polecane posty

Gość nieprzeciętny xxl
troche mi się nicki pomieszaly:)

Ej, nie! Fajny jest, mi tam się podoba. :( Wara z tym tasakiem, wiórze jeden!

najszybszy maly kraj, ale jednakl :) jak juz go calego ogarniesz to moze byc ciekawie :D

Gość Larissa.
nieprzeciętny (taki jeden... :P ) a jakie były te trójkąciki? 2k+1m czy 2m+1k? Planowaliście to wcześniej czy czysty spontan?

Gość nieprzeciętny xxl
najlepiej wspominam 3dniową balange 3m+2k ale mialem tez 2k i ja, oraz 2m+1k i to niejednokrotnie:) lubie to lubie. Kobiety tez lubią,wiem to:)

Gość Larissa.
wow, ostro ;)

a ppotem sie obudzilem :) z calym szacunkiem to jakos tak mam dziwne wrazenie, ze ci co maja to sie nie chwala choc moze sie myle i jestem tylko biednym zestresowanym misiem :D

obcy sa zli albo na nostromo flaki wypruwaja biednym kosmonautom albo chca los angeles podbic, albo zapladniaja niewinne ziemianki obcy to samo zuuo nie dziwie ci s ie gary :D

Gość nieprzeciętny xxl
ostro.fakt ale wszystko w granicach zdrowego rozsądku. To przeciez tylko zabawa. Ja uwielbiam kobiety i dobrą zabawe. Mysle ze ludzie puki są mlodzi i ladni powinni czerpac z zycia garsciami . Nigdy nie zalowalem tego co w zyciu robilem ,one tez nie. Znamy sie do dzis ,mijamy na ulicach ze zwyklym czesc. Nigdy nie powiem ze to jakies dziwki czy szmaty.to normalne kobiety ktore wiedzą czego chcą. Lubię takie kobiety. Zycie jest za krótkie zeby z niego nie korzystac. Dodam ze mam 32lata i uwazam ze najlepsze jeszcze przedemną. Kocham zycie:)

O, kolejny, który kocha życie. W tym kraju nie ma dla takich miejsca. Paszoł won!

Gość nieprzeciętny xxl
ów ow uwierz w siebie to tez tak będziesz mial. Nie chwale sie tylko opisuje i na pytania odpowiadam. Dzisiaj pewnie znikne i juz o mnie nie uslyszycie.ale wiem ze wiele ludzi ma jakies takie zwykle śzare zycie bez wiary w siebie i chęci na zmiany i eksperymenty.to smutne

Przyszedł, prawidła zapodaje jak radio Wolna Europa i baby nam bałamuci. Co ty to kurwa myślisz se, że tu Kalifornia jest? Won!

Gość Larissa.
Taaa właśnie zauwazyłam taką tendencję ostatnio. Ludzie nie lubią ludzi, którzy potrafią się dobrze zabawić, zaszaleć, są radośni i szczęśliwi. Zaraz krytykują, obgadują. Zazdrość to straszna rzecz... A Ty nieprzeciętny masz racje, korzystaj z życia ile możesz i póki możesz ;) Sex to samo zdrowie, widzę sama po sobie jak juz przez kilka dni nie uprawiam seksu to zaczynam być nieprzyjemna dla otoczenia,a po zaspokojeniu tych potrzeb, kobieta do rany przyłóż :) Obserwując otoczenie, zauważyłam, że większość z nas tak ma

Gość nieprzeciętny xxl
fakt dla takich jak ja zycie w polsce nie jest najlepszym wyborem,mieszkalem w innym kraju kilka lat,bylo lepiej,latwiej,lzej. Ale tu jest moja rodzina,przyjaciele. Zycie bez nic nie ma większego sensu.