Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Jako parte polityczna popierasz emigrancie?

Polecane posty

Gość WWWWWWWWWWW
torysow. ukrocili benefity, wszelkie socjale, rozdawnictwo, zmusili angielskich nierobow do pracy, HAHA

Gość prezes polacy tak od
20 lat wybieraja mniejsze zlo, nie ma teraz nikogo do wybrania, wszyscy politycy sa tak skorumpowani ze tylko ich wywieszanie i ich rodzin pomoze, innej drogi nie ma. nie wiem skad ci sie wzielo poparcie dla PSL partii kyota robila ustwki takie zeby zagarnac jak nawiecej ziemi rolniczej, pawlak zreszta na nocnej zmiane tez byl, czyzbys nie uczyl sie historii, widac glupis ze wolisz mniejsze zlo, ZLO JEST ZAWSZE ZLEM. ja wyjechala z polski za SLD, w tej chwili polska jest kolonia zachodu i nie ma znaczenia co wybierzecie i tak toniecie w gnojowce jaka zaserwowali Polsce politycy od 1988, dostawali i dalej dostaja w lape i zadne wybory tutaj sytuacji polaki nie pomoze, zeobili tak ze na w calej europie ludzie moga strajkowac i protestowac a aw polsce jak protestuja to sa faszysci albo nacjonalisci, dalej dawajcie ladowac sie w bambuko, czy SLD, PSL, PIS, PO itd to to samo gowno przed TV sie kloca dla publiki a za kulisami razem stawiaja to tak, zeby sami siebie i swoje rodziny jaknajlepiej ustawic, a wy bedziecie tylko bialymi murzynami co zasilaja montownie krajow zachodnich, jak im sie znudzi to przeniosa wszystko gdzies indziej a wy zostaniecie w szczerym polu z niczym. Co do torysow, jeszcze bedziecie chcieli zeby beneficiarze zamiast pracowac wrocili do domow, bo dla was co do uk przyjedziecie nie bedzie pracy, bo bede trzymane dla swoich i to niezaleznie czy to proste prace czy nie, znajomosci wygraja, a polacy zostana wywaleni.

Gość tak sią składa
ja głosuję na PiS :)