Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa jestem gdzie

dziwna naorśl

Polecane posty

Cześć, zauważyłam kilka dni temu, że na dziąśle mam taką narośl, jakąś jakby gulkę i coś mi się tam sączy, jakby ropa. Nie boli, ale boje się, że zacznie.. Nigdy wcześniej nie miałam problemu z dziąsłami. Macie jakiś pomysł co to może być? Są jakieś domowe sposoby, żeby to wyleczyć czy muszę iść do dentysty?

Gość xzxzxz
ropień, możesz płukać naparem z szałwii , na początku wyjdzie jeszcze więcej bo szałwia wyciąga,potem zejdzie, wizyta u dentysty- nacinanie lub antybiotyk i szukanie przyczyny

Gość mozesz sobie zaszkodzic
nie rób nic na własną rękę! można sobie bardziej zaszkodzić, niz pomóc. wygląda to na jakiś ropień, ale najlepiej jak udasz się do dentysty, jeśli jestes z wawy moge ci polecic takiego, do ktorego sama chodze

płukałam szałwią, ale to nic nie daje... orientowałam się, w mojej przychodni trzeba czekać długo na wizytę, oczywiście zapisałam się, ale jeszcze trochę muszę poczekać. Na razie nie rośnie, ani się nie zmniejsza więc nie wiem... A gdzie jest ten Twój sprawdzony dentysta, którego możesz polecić? Jestem w Wawy jakby co.

Gość mozesz sobie zaszkodzic
nie wiem na jakim etapie leczenia zebow jestes, ale sprobuj wybrac sie do dormedu pod pruszkowem. tam latwo dojechac z centrum wawy wkd-ką i dojazd, wbrew pozorom, jest szybki i dogodny. a lekarze są swietni i pomocni. widac ze na znaja sie na swojej robocie :)

Ja na szczęście zmotoryzowana jestem więc dojazd kawałek pod Warszawę nie stanowi problemu :) zadzwonię i się umówię, bo szukałam opinii i dużo osób poleca tę klinikę, więc myślę, że ja też spróbuje Dormedu.