Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bald

Szczere odpowiedzi na temat facetów bez włosów na głowie

Polecane posty

Gość Bald

Drogie Panie proszę o wasze szczere opinie na temat facetów, którzy nie mogą się pochwalić czupryną na głowie. Mam na myśli takie przypadki gdy np. z powodu utraty części włosów na głowie aby zapobiec uczesaniu na tzw. pożyczkę czy papużkę, facet goli maszynką to co mu zostało i jest praktycznie łysy. Ciekawią mnie wasze opinie na temat atrakcyjności takich facetów. Co o nich myślicie?

Gość faceci z włosami czy bez
To tacy sami faceci.Lysienie jest tak naturalne że nikt nie robi raczej z tego wielkiego halo.No chyba że sami faceci.Czesto mają ogrmne kompleksy z tego powodu. Jeśli goli się maszynką lub obcina zupełnie normalnie to super. Jak kombinuje z zaczeskami to jest to żałosne i komiczne. Aha.Mówię to z perspektywy bycia fryzjerką.

Gość medus_A
a jak mężczyźni reagują na kobiety, którym wypadają włosy? jak odpowiesz sobie na to pytanie, to będziesz miał odpowiedź też na swoje :D jak babie przeszkadza problem z włosami u faceta, to przecież szkoda sobie taką babą zawracać głowę osobiście uważam, że łysi mężczyźni są seksowni

Gość sabina

ja nie mam nic przeciwko łysym facetom, ale mój partner, jak zauważył, że zaczyna łysieć, to kupił sobie specjalne kosmetyki biotebala dla facetów na łysienie. Mnie się będzie podobał i z włosami, i łysy, ale ważne jest jak on się z tym czuje. A jak zauważył, że te kosmetyki mu pomagają, to widziałam, że przestał się tak zamartwiać