Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalise

moja kobieta nie chce bym poznał jej rodzicow

Polecane posty

Gość kalise

witam mam taki problem, otoz jestem z moja kobieta ponad 2 lata jednak do tej pory moja kobieta nie dopuscila do tego bym poznal jej rodzicow. Nie jestesmy nastolatkami (ja mam 27lata ona ma 24lata). Tłumaczy to tym ze jej rodzicow nie obchodzi to kim ona jest w co watpie poniewsz nie jest to zadna patologia tylko majetni ludzie. Ja tez nie jestem z jaiejs ubogiej rodziny czy cos w tym stylu wiec watpie by sie mnie wstydzila... Wielokrotnie probowalem z nia o tym szczerze porozmawiac zo za kazdym razem konczylo sie tak samo tj jej placzem i obietnivami ze postara sie zebym ich poznał. Ostatni raz taka rozmowanmiala miejsce okolo 6miesiecy temu i dalej nic... Niesamowicie mnie to martwi... Prosze doradzcie mi cos, o co moze chodzic? Z gory dxiekuje i pozdrawiam

Gość cincirdia
skąd mamy wiedzieć? zapytaj ja może rodzina ma inne priorytety?

Gość hjgkjik
ja też nie chcę, żebyś poznał moich rodziców. Na chuj ci to?

przyczyn takiego stanu rzeczy moze byc kilka. oboje mieszkacie jeszcze ze swoimi rodzicami czy kazde osobno? Ona bywa u twoich rodzicow z ochota? ps. dlaczego ona placze?!

Gość kalise
sytuacja jedt dosc skomplikowana tj. Ona povhodzi z innego miasta gdxie miesxkaja jej rodzice(200km) jezdzi do swoich rodzicow srednio co 2 tygodznie. Nie jednokrotnie chcialem jechac z nia ale nie chciala tlumaczac ze u niej nie ma tdzie spac, wiec powiedzialem ze pojedziemy moim samochodem rano a wieczorem sobie wroce ale to tez jej sie sie podobalo... Mieszkamy osobno w jednym miescie ja mam swoje miesxkanie i miesxkam z bratem ona ma swoje i miesxka z rodzenstwem. Ona zna i lubi moich rodxicow i ciagle podkresla ze jej rodzice sa inni niz moi... Placze w momencie gdy zavzyhamy o tym rozmawiac... Dodam tylko ze nas zwiazek jest bardzo udany, generalnie swietnie sie dokadujemy w kazdej sytuacji poza ta jedna sprawa... Dziekuje za odpowiedz

Gość tobi...
Człowieku masz zajebiste szczęście że nie musisz ich poznawać. A ty jeszcze stekasz.

Może ma coś do ukrycia? Może miała trudne dzieciństwo, była tam przemoc. Sam fakt, że mieszka z rodzeństwem bez rodziców daje mi dużo do myślenia. Wiesz, status majątkowy nie jest gwarancją na to, że przemocy w rodzinie nie ma. Ja też unikam swoich rodziców jak się da...

Gość kalise
to ze mieszka z rodzenstwem w tym miescie wynika z tego ze tu studiuja