Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tina;;;;;;

co zamiast tantum rosa

Polecane posty

Gość tina;;;;;;

Hej! Co silniejszego od tantum rosa mogę dostać na swędzenie w miejscach intymnych - bo płukanka nie pomaga!

Gość czsssssssssssssssssssssssssaaa
idz di gina to ci przepisze, bez recepty raczej nic innego nie kupisz.

Gość probably77
Prawdopodobnie pomoże ci probiotyk dopochwowy, który jak założysz sobie kapsułkę to do pól godziny powinien zadziałać. Mi ostatnim razem pomógł invag - ty też spróbuj. Kapsułka na noc przez 7 dni. Jesli objawy nie ustapią to idź do gin. bo może to być infekcja bakteryjna lub drożdżyca.

moze nie uwierzysz ale moja znajoma zawsze jak ma infekcje to na sznureczek nawleka zabek czosnku i wklada go sobie na noc do srodka nastepnie rano wyjmuje i podmywa sie naturalnym jogurtem sama nigdy nie probowalam nie mialam potrzeby ale podobno bardzo pomaga tylko trrzeba stosowac pare dni

jesli natomiast swedzi Cie tylko na zewnatrz dodawaj do wody ktora sie podmywasz troche octu to tez pomaga dziala przeciwgrzybiczo

ja osobiscie jak kiedys mialam jakies swedzenie uzylam globulek gynalgin swietne naprawde pomagaja tylko chyba bez recepty ich nie dostaniesz chyba ze masz znajomosci w aptece:P

Gość monika13
Ja proponuję SIGNUM

Gość .pomocna.
Albothyl

Gość 11manka11
Nie wygłupiaj się ,nie wkładaj do pochwy czosnku ponieważ spowoduje on podrażnienie błony śluzowej, nie wkładaj również jogurtu ponieważ zawarte są w nim inne szczepy bakterii mlekowych (spożywcze jogurt się pije!) niż te w pochwie. Probiotyk to bardzo dobry pomysł do tego provag żel po każdej kąpieli, który zawiera kwas mlekowy dlatego skutecznie chroni przed infekcjami i likwiduje swędzenia oraz pieczenie w miejscu intymnym. Jak po kilku dniach nie przejdzie to - wymaz z pochwy i ginekolog.