Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śledzik :)

Karmiące piersią - czego nie można jeść ?? Jak się odżywiać ??

Polecane posty

Gość śledzik :)

jak w temacie

Gość meldunek??
z tego co wiem to nie można jeść kapusty, czyli gołąbki odpadają :) a nawet jak odwiniesz z kapusty gołąbka a będziesz chciała zjeść sam farsz też odradzam-bo soi z kapusty przechodzą do farszu.

na samym początku nie jadłam tylko grochu, smażonego kapusty oczywiście alkoholu ;-) a teraz jem wszystko i zero problemów.

Gość No więc powinnaś unikac
nabiału, wieprzowiny, słodyczy i surowych owoców i warzyw - a tak to mozesz jeść gotwane warzywa, indyka, wołowine.

Gość graffiti32
Nie jem prawie nic. :/ Zero nabiału, większości warzyw - bole brzucha u dziecka... Mniej wiecej wyglada to tak: 1 sniadanie: warzywa na parze - te dozwolone, oliwa z oliwek 2 sniadanie: platki ryzowe na mleku ryzowym z sokiem, kasza manna na mleku sojowym z rodzynkami, platki kukurydziane na mleku owsianym lub ryzowym mieso, kasza gryczana lub ryz, buraczki lub brokuly podwieczorek: cos jak 2 sniadanie lub ciasteczka owsiane kolacja: ryba lub kanapki z zoltkiem i warzywami.

Gość sama musiasz
każde dziecko jest inn i inaczej reaguje. musisz sama próbować co na nie działa. Na pewno nie można tak jak pisały dziewczyny: fasoli, grochu, kapusty, grzybów. ja jem tez wszystko. na śniadanie normalne kanapki, parówki. na obiad tez normalnie: kurczak pieczony, zupy (pomidorowa, krupnik, rosół), kotlety schabowe, mielone, makarony, buraczki, marchewka z groszkiem, nalesniki. kolacja też kanapki, z serem, wedliną, serkiem, pomidorem, kasza manna na mleku. soki pije rozcienczone z wodą. a tak to litrami herbaty owocowe. no i pożeram ciasteczka - takie zw. herbatniki, maslane lub koksowe. Bo uwielbiam słodycze a czekolady nie mozna :) z owoców to banany, jabłka juz jadłam i też było ok.