Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fkjdfl

urodziny 8 latki POMOCY

Polecane posty

Gość fkjdfl

Witam! Chciałabym zorganizować imprezę w stylu hawajskim ( zima :P) dla swojej jedynaczki. Będzie to impreza w domu,same dziewczynki (6)menu mam.Dekoracje to parasoleczki i motyw kwiatowy na stole we włosach i szarfy. Znalazlam w internecie piekne pompony z bibuły wiec tez zawisna nad stołem :) Pomóżcie mi z wymyśleniem zabaw!Ewentualnie podpowiedzcie jakies wasze pomysły? Na razie wymysliłam tylko zabawy ala 'spa ( malowanie paznokci, oczu itp) co jeszcze może być:)? Mieszkam w uk wiec dzieci będą tutejsze.

Gość zbutwialy kozak
wpisz w google kids party games i cos ci sie pokaze

Gość yhgtyjyhukyukli
a moze jakis taniec..np przechodzenie pod linia..zumba ,samba itakie tam :D

Gość fkjdfl
wpisywałam ale jakos nic mnie nie zaciekawilo taniec to i tak by byl ona wszystkie tanczaco-spiewajace :) dziekuje za odpowiedzi

Gość fkjdfl
Wymyslilam jeszcze,zeby dekorowac babeczki :) i quiz typu kalambury. Moja córka urodziła się zimą i strasznie chciała mieć takie letnie przyjęcie wiec takie dostanie, mam ja jedna wiec chce żeby wszystko było super!

Gość grgde
moze niech porobia kwiaty z bibuly? jako konkurs np. i kazda w nagrode dostaje cukierka. albo zeby narysowaly cos letniego/hawajskiego

Gość fkjdfl
o super :) nie wpadłam na to mam bibułkę taka nasza polska bedzie idealna do tego chce je tak zajac urodzinowo przez 2h a potem zeby się zajęly soba przewiduje tak 4h ich pobytu u nas w domku

Gość sąsiadka ducha
No to ci powiem,że długie to beda urodziny.Też mieszkam w UK i tu jest przyjęte,że party urodzinowe dzieci trwają max dwie godziny.Moje dzieciaki dostają zaproszenia i tam jest wypisane gdzie,od i do której.I zawsze to sa dwie godziny.Ja jak robiłam to tez tylko dwie godzinki.Taki najazd tutejszych dzieciaków to masakra jak dla mnie.

Gość up....
wszystko zalezy od...klasy :O