Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arektorunn

po czym poznac ze dziewczyna jest niedojrzala emocjonalnie?

Polecane posty

Gość arektorunn

dajcie mi jakies rady

Gość no to sie z nim nie żeń
lepiej się nie zadawaj z żadną

Gość Dziś bardzo mało jest
dojrzałych emocjonalnie kobiet

Gość Zuzanna Amelia & 21
Wrealu czy w wirtualu ?

Gość arektorunn
w realu

Gość kjhghjkl;
Zuza, to chyba bez różnicy? Jak ktoś jest dojrzały w realu, to w wirtualu to widać.

Gość kjhghjkl;
- nie potrafi wyrazac uczuc i emocji - jest rozchwiana - dzisiaj mila, jutro wredna - placze z byle powodu - nie potrafi stworzyc wiezi - obraza sie - strzela fochy - gardzi innymi

Gość kjhghjkl;
- jest zimna - odpychajaca - wymysla miliony wymowek - nie jest slowna

Gość Zuzanna Amelia & 21
W realu masz wiele mozliwosci. /Wiecej niz w wirtualu/ Zmiana nastrojow zalezna od blachostek. Czeste infantylne zachowania typu tupanie krzyki, machanie rekami, rekoczyny, placze, obrazanie sie. Stwarzanie ukladu konkurencyjnego w relacji z druga osoba, "Ty mi to to ja Ci tamto"Niekonsekwencja w postepowaniu, niedotrzymywanie umow, terminow i ustalen. Brak logicznej argumentacji, uzaleznienie od rodzicow. Mysle ze to na razie wystarczy.

Gość kjhghjkl;
Zgadzam się z zuzą

Gość Zuzanna Amelia & 21
kjhghjkl; juz wlasnie dobrze podsumowal.

Gość tyhjgf
kjhghjkl; "- nie potrafi wyrazac uczuc i emocji - jest rozchwiana - dzisiaj mila, jutro wredna - placze z byle powodu - nie potrafi stworzyc wiezi - obraza sie - strzela fochy - gardzi innymi 15:07 [zgłoś do usunięcia] kjhghjkl; - jest zimna - odpychajaca - wymysla miliony wymowek - nie jest slowna" 7 Przedstawiłeś typową współczesną młodą kobietę Normalnie demot 2012r.

Gość Zuzanna Amelia & 21
Brak samodzielnosci w podejmowaniu decyzji lub brak zdolnosci do podejmowania takowych /czesto idzie to w parze z uzaleznieniem od rodzicow/

Gość Moja była taka była
Gacie po przejsciach - akurat się z nią pieprzyłem na starcie pozatym kjhghjkl; - nie potrafi wyrazac uczuc i emocji - zgadza się zarzucała mi że mnie nie kocha, jak by to moja wina była - jest rozchwiana - dzisiaj mila, jutro wredna - non stop tak było - placze z byle powodu - płakała parę razy ale powód był, mi też się przez to że mnie gnębiła psychicznie zapłakać może nie gęstymi łzami ale widać było że jestem smutny - nie potrafi stworzyc wiezi - to prawda w 100 procentach - obraza sie - owszem obrażała się ale ja chyba bardziej od niej - strzela fochy - tak to prawda, często tak było - gardzi innymi - moją koleżankę nie lubiła a jej nawet nie widziała - jest zimna - oj nie prawda lubiła sex i czułości bardziej odemnie - odpychajaca - charakterem owszem - wymysla miliony wymowek - oj tak 2 razy przełożyła spotkania - nie jest slowna - 100 procent prawda

Gość kjhghjkl;
hehe bo jestem kobietą, dlatego wiem o czym pisze ;) Już mam za sobą tą niedojrzałość, na szczęście. Autorze, głowa do góry, z tego się wyrasta :)

Gość Zuzanna Amelia & 21
Z tym wyrastaniem to roznie bywa. Niektorym zostaje to na dlugie lata.