Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapomniana 89

Spędze świeta w samotnosci !!! Na kafeterii !!! bede płakala, kto podobnie?

Polecane posty

Gość Zapomniana 89

nie kupuje choinki, prezentow nic, kupilam kilka paczek chipsow, pizze i mase innego smieciowego jedzenie, bede popijała colą, potem dostane sraczki spedze swieta tutaj na kafe i na czaterii nie ma mnie kto zaprosic, jestem samotna, moja mama nie zyje, siostra mieszka w USA a z ojcem nie utrzymje kontaktu, wyrzekł sie nas kilka lat temu bo nie chcialysmy wyjsc za mąz za jego wiejskich przydupasów zeby przejąc ziemie - cale zycie plul sobie w brode ze nie ma synow ze nie wychowa ich na niewilnikow, mama na to nie pozwolila, szkoda ze jej juz nie ma :( zginela w sumie przez ojca, duzo bylo w tym jego winy kolezanek nie mam, jedna spedza swieta z rodziną druga jedzenie do chlopaka do Torunia ( jest z domu dziecka ,wiec nie ma zadnej rodziny poza nim) a ja sama...

Gość Zapomniana 89
nie mam, a o czym chciałas rozmawiac? Tez jestes samotna?

Gość 3e2e
a gdzie spedza twoja siostra ?

Gość Zapomniana 89
ona mieszka tam na stałe, ma faceta, rozmawialam z nią przez kamerke, chciała mnie zaprosic tydzien temu, kupic bilet ale naściemnialam ze mam gdzie isc, nie chce sie prosic o towarzystwo, wole byc juz sama, wczoraj wracając z pracy wieczorem rozmawiałam z pewną panią na dworcu (meliniara fakt) ale bardzo mądrze mowila, jak sie znalazla na ulicy, rodzina ma ją gdzies, przykro mi sie zrobilo :( moze i ja spędze swieta z takimi ludzmi? Wszyscy bedą razem a ja sama przed ekranem...

Gość emkkkka
ja tez bede sama, kolezanka mnie zaprosiła ale odmowiłam, zle bym sie czula wsrod obcych ludzi, na doczepke jak żebraczka

Zapomniana 89 dziwna jestes siotra Cie zaprasza a Ty odmawiasz i marudzisz ze sama, dziwisz sie? a jak nie chcesz jechac do niej to zapros ja z chlopakiem do siebie, w koncu z kim masz spedzic swieta jak nie bliskimi? sistra nie jest Ci dostatecznie bliska?

Gość ja Ania
nie wiem co gorsze byc samotnym czy byc w mojej sytuacji , facet z ktorym jestem ma dziewczyne ... bylismy razem 3 lata ostatni ro0k sie psulo i to bardzo jeszcze 3 dni temu twierdzil ze kocha wczoraj sie dowiedzialam ze ma dziewczyne , wolalabys byc na moim miejscu ?

Gość ja Ania
rok* no taki mi prezent zafudnowal na swieta milo nie ma co

Gość harissssa
to podobnie jak ja.

Ja spędzam podobnie. Wszyscy "znajomi" zajęci swoim życiem, facet zostawił mnie niedawno i co.. Święta w samotności to najgorszy okres..

Gość kombiii
kruszynka93... a twoja rodzina???? matka, ojciec, rodzenstwo, jakies ciotki?????????//

Rodzice tak.. ale tylko kolacja, po niej zostaje sama, i całe święta w samotności. Tak samo pewnie sylwester. Przed komputerem z szampanem przywitam nowy rok.

Gość ambitna_blondynka
moi rodzice się rozwodzą więc też nie mam świat, a raczej bardzo niefajną atmosfere. Ale coś sama dla siebie porobię, przygotuję. No smutno ale wierzę, że kiedyś mi się uda stworzyć dobrą kochającą się rodzinkę i zwrócą m sięi te wszystkie zepsute świeta

Gość Zapomniana 89
Romantyk, ty nigdy nie dajesz się nabrać :)

Gość realnie patrząc
"No smutno ale wierzę, że kiedyś mi się uda stworzyć dobrą kochającą się rodzinkę i zwrócą m sięi te wszystkie zepsute świeta " Nie oszukuj się, twoja matka też w to wierzyła.

Gość qessso
Ja też będę sam. Poza moją matką reszta rodziny ma mnie w dupie. Jestem poważnie chory a oni mówią że mi nie pomogą bo nie są mi nic winni. Potwory.

Gość Lucyyna......
przykre ze ludzie schorowani sa odsuwani na boczny tor i przez czuja sie jeszcze bardziej samotni bo panuje powszechna znieczulica w narodzie jak masz kase i jestes zdrowy to wtedy nas widza tacy fałszywi zakłamani znajomi przyjaciele a to juz lepiej byc samemu

Jesteśmy chyba obie w takiej samej sytuacji z tą różnicą że ja po kilku miesięcznej harówie z niecierpliwością czekam na te wolne świąteczne dni.Naprawdę cieszę się choć wiem że normalne kobiety w moim wieku życie mają raczej poukładane,,pełne rodzinnego ciepła,jestem samotna od kilku lat i raczej nie zmienię swego stanu,lecz mnie jest z tym dobrze,wspaniale czuję się sama,wspaniale sobie z tym radzę.Owszem czasami miewam napady przygnębienia,i wtedy rzucam się w wir zakupów kupóję sobie jakiś szałowy ciuszek,poczym wracam do domu otwieram butelkę wina...i rano jest wszystko w normie. Jeśli chcesz to napisz,pozdrawiam magda

Gość qessso
Tak, masz rację Lucyyno. Mało, bardzo mało jest osób z sercem.

Gość qessso
I tak skończył się kolejny topik. Krótki miał żywot.