Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FoxInWood

Wyposażenie łazienki, sprzęt agd - co macie?

Polecane posty

Gość FoxInWood

Jak w tytule tematu. Ciekawa jestem, jak urządziliście swoją łazienkę, co w nie posiadacie. Same niezbędne rzeczy, czy może jakieś miłe albo atrakcyjne dodatki? Planujemy trochę przemodelować jej wystrój i szukamy inspiracji :)

Gość remontująca
ja niedawno robiłam remont łazienki więc mogę się pochwalić :) zdecydowałam się na podwójną umywalkę, bo fajnie móc we dwoje móc się szykować do pracy a poza tym podoba mi się takie rozwiązanie wizualnie :) wannę narożną z hydromasażem, no i sedesik oczywiście. Ze sprzętów to mam nową pralko-suszarkę i jakieś drobiazgi typu suszarka do włosów, depilator, golarka itp. A z gadżetów to lusterko podświetlane do makijażu i świece LED-owe. Uwielbiam kąpiel przy świecach, kiedyś używałam zwykłych, ale raz przewróciłam i musiałam skrobać wosk z płytek :/ a te są ekstra, nic się nie topi i nie przypala :) kupowałam na http://www.bottonex.com.pl/magento/

Gość moj pomysl to...
ja lubie wnetrza mile dla oka, wiec w moje lazience takie wlasnie sa :D ostatnio chcialam jakos zmienic swoja lazienke i urzadzilam ja "tematycznie". motyw przewodni: morski. to niesamowite ze kilka gadzetow moze spodowac taka zmiane. deske sedeowa oraz zaslonke prysznicowa mam w morskie muszle. do tego do tego na umywalkach stoja swiece na podstawkach, gdzie sa wysypane muszelki. lubie jak swiece sie pala, ale ze wzgledu na bliskosc z woda czesto gasna. fajny jest ten pomysl z led-owymi :) poza tym mam pojemniki (na sól do kąpieli, żel pod prysznic) w morskich kolorach. i polozony pod prysznicem dywanik tez kolorze morskim. jeszcze planuje zawrzec kilka elementow, ale musze pomyslic co, zeby tez nie przegiac

Gość mi mała urlopowa
łazienka to najlepsze i niezwykle miłe dla oka pomieszczenie w naszym nowym mieszkaniu:) jestem ogromnie zadowolona z wykonania. po jednej stronie mamy prysznic (duży) typu walk in, bez brodzikowy, tylko na płytkach z odpowiednim spadem i listwą odpływowa, ukrytą w płytkach więc zupełnie niewidoczna (polecam). drzwi do prysznica są szklane, rozkładane - kabina była robiona na wymiar, trochę zajęło czasu ale warto - podczas używania mozna zatem znacznie powiekszyc powierzchnię, aby potem drzwi zesunąc i uzyskac wiecej przestrzeni w łazience. do tego panel prysznicowy z hydromasazem - rowniez gorąco polecam, i fajny patent w postaci wbudowanego na stałe pojemnika na żel pod prysznic itd. kibelek Geberit, z półeczkami w zabudowie podświetlonymi od góry lampkami ledowymi. po drugiej stronie wanna asymetryczna, z baterią wannową wodospadową (daje swietny efekt wizualny). umywalka nablatowa, duże lustro na pół ściany - zawsze o takim marzyłam. generalnie jest nowoczesnie, estetycznie i minimalistycznie - kolory dominujące to krem, beż, grafit. kocham fajne łazienki i uważam, że warto zainwestować akurat w łazienkę, glownie pod względem wykonania i jakości instalacji, sprzetu itd

Gość mi mała urlopowa
a, i dodam że kocham żagle i klimaty sródziemnomorskie więc łazienka jest w takim własnie stylu, z akcentami (jeden jedyny dekor 'fala' plus na scianie zawidnieje obraz tematyczny), drzwi do łazienki są natomiast z tzw bulajem, fajnie to wyglada:)

Gość survival
Uważam że łazienka powinna być ponadczasowa, dlatego warto zainwestować w ceramikę najlepszej jakości, może warto zwrócić uwage na ekologiczne i nowoczesne rozwiązania polecam produkty Roca http://www.roca.pl/

Gość remontująca
tak, LED-owe świece to dobry pomysł do łazienki. Ja też bardzo lubię jak się palą świece, ale takie zwykłe to duży kłopot - a to się zaleje, a to się przekręci. Raz sobie mało ręcznika nie podpaliłam, a raz jak zalałam podłogę woskiem to musiałam się nieźle namęczyć żeby śladów nie było... A z tymi zero problemów :)

Gość tga
Dla mojej żony bardzo ważne było oświetlenie w łazience, wiecie te poranne szykowanie się do pracy. Długo nie mogliśmy dojść do kompromisu co do oświetlenia i znaleźliśmy świetne rozwiązanie mianowicie lustro łazienkowe podświetlane są takie na www.lluks.pl i jesteśmy bardzo zadowoleni.

Gość zielonykaktus
Wyposażenie łazienki w dużym stopniu zależy od tego, jaką mamy powierzchnię do wykorzystania. Bo jeśli dość dużą to nie ma większego problemu, dużo można upchnąć, jeśli mała to się zaczynają schody. Na pewno powinny się w niej znaleźć pralka i odpowiednie meble jak Noclaf, które dzięki kastomizacji można dowolnie składać. Mają też bardzo ciekawe i praktyczne rozwiązania.

Gość befreee
na pewno pralka w łazience i armatura to podstawa, ale ja lubię też mieć wszystko dobrze zagospodarowane i poukładane, dlatego taką dużą wagę przywiązuję do mebli, a te http://www.noclaf.pl/ są moim numerem 1, głównie ze względu na kastomizację.

Gość tylkoinie5
Mam wszystko to co w kuchni jest potrzebne, mogę sie pochwalić solidnym sprzętem AGD od znanych i cenionych producentów http://www.megamarket.com.pl/

Gość gość
daremne kryptoreklamy

ja mam pralkę Mastercooka PTDE-1246 BIO. Muszę przyznać, że jest to jeden z lepszych zakupów (zanim jednak ją wybrałam szukałam opinii u znajomych i na licznych forach np http://www.ekspert-agd.pl/ itd). Robię tak z każdym sprzętem i jeszcze nigdy źle nie kupiłam (odpukać!) :)

dla mnie ważna jest całość, zarówno AGD jak i meble, wszystko musi się dobrze, ze sobą komponować, dlatego mnie się bardzo podoba opcja kastomizacji, jaką proponuje Noclaf, dzięki temu możemy sami dobrać poszczególne elementy w naszych meblach, tak żeby pasowały do całości pomieszczenia.

Gość kranlux
Witam! Zapraszam do sklepu kranlux.pl Oferujemy w bardzo atrakcyjnej cenie umywalki, baterie łazienkowe, szafki podumywalkowe, wanny, prysznice, kabiny prysznicowe i inne. Produkty uzananych firm takich jak Hansgroche, Roca, Koło, Grohe, Franke Zapraszamy do zakupów

Gość kokonek23
na pewno dobra pralka z przydatnymi i ułatwiającymi życie programami.

Gość krokodylka87
Ja żadnych bajerów w łazience nie mam, stawiam na prostotę. Zgadzam się z kokonek23,dobra pralka jest bardzo ważna, nikt by się nie chciał męczyć z kiepską pralką.

Gość gość
fajne reklamy ale towar w nich do dopy polecam obi

Gość AniaWoj
Widzę, że dużo jest tutaj różnych firm, ale ja kupuje tylko tylko u producenta mebli już od wielu lat i jestem bardzo zadowolona, bo robią też na indywidualne zamówienie: http://www.jadik.pl/

Gość gość
My niedawno robiliśmy łazienkę w nowym mieszkaniu - lubię prostotę i klasykę wiec jest w biało szarych kolorach z czerwonymi akcentami i dekorami. Bardzo elegancko wyglada i nie meczy oczu :-) Oczywiscie kafle na wszystkich ścianach do sufitu, lustro duże na pół ściany, obudowana kafelkami polka na kosmetyki, no i pralka z suszarka ustawione w slupku

Gość gość
fajnie spamujecie dziewczynki z rana