Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania233333333

wkurza mnie mój kuzyn .przesadzam?

Polecane posty

Gość Ania233333333

Zgodziliśmy sie zeby trzymał u nas przez zime swój motor w garazu. Ciagle go naprawia ,apotem przychodzi na herbatke i mysli ,że nic nie mamy do roboty przed swietami ... I siedzi tak godzine , dwie , poza tym jest gburowaty w zachowaniu i opowiada tylko o swojej rodzinie , dziaciach jak sie zachowuja...NIe chce mi sie z nim siedzieć wiec mam to gdzies i wtym czasie robie swoje rzeczy. Przesadzam? Jestem niegościnna? w sumie może tak pomyslec , nie obchodzi mnie to zbytnio...Nigdy poza tym nie miałam z nim kontaktu praktycznie żadnego

Gość Ania233333333
A tak na codzien jestem kolezanska osoba ,ale denerwuje mnie to ,ze ktos mysli ,ze przed świetami mamy kupe czasu i sobie przesiaduje na hebratce. nie dosc ze siedzi i motor naprawia i przechowuje na co sie zgodzilismy to mógłby potem isc do siebie i nam nie przeszkadzac...

Gość fdsds
nie przesadzasz, jak następnym razem przyjdzie to powiedz, że musisz wyjść i nawet wyjdz na chwilę a potem wróć do domu;p

jak nie umie gadac o niczym innym jak tylko o swojej rodzinie i innych nie dopuszcza do słowa to sie nie dziwie ze nie chcesz z nim siedzieć.Nikt by nie chciał, i wierze ze to musi byc męczące. Po za tym,przeciez nie za kazdym razem jak przychodzi do motoru to musi u Was grzać dupsko,Jednym słowem gosc jest bez taktu i bez odpowiedniego poziomu inteligencji skoro zwala sie Wam na łeb Reasumujac z Toba jest wszystko ok a On jest burak

Gość ghjhgh
a czego mu zazdrościsz? może weź lepiej popracuj na siebie, to nie bedziesz musiała zawiścić innym lepszego życia i wyładowywać frustracji pokazując, że jak przychodzi na herbatę to jest gównem.

Gość Ania233333333
żeby chociaz zapytał czy nie bedzie przeszkadzał...ale on uważa ,ze umila czas sowim towarszystwem.. i ogolnie gada tylko o sobie , o wsoich studiach , o swojej rodzinie tylko o sobie

Gość Chciałam założyć własny gabine
powiedz, zeby dywany ci wytrzepał moze sie kapnie, ze masz swoje rzeczy do roboty

Gość Ania233333333
Ja mu nie zazdroszcze niczego ,ale nigdy z ta czescia rodziny w ktorej on sie wychował czyli ciocia , wujkiem , jego rodzenstwem i nim nie miałam praktycznie żadnego kontaktu , wlasciwie to go nie znam . Poza tym ta rodzina jest bardzo interesowna , jak cos chca to sie z nami kontaktuja ,a jak nie maja interesu to maja nas gdzies .

Gość nm,.
on sam próbuje sie dowartościować, pewno chce na was wrażenie zrobić lepsze niż to ma miejsce w realu, a ty głupia jesteś bo tak jak wyżej - nie możesz przesłuchac, że komuś się dobrze układa, że dzieci studiują, a ty tylko zawodówę ledwo skoczyłas itd. taka prawda. jak się zmienisz to życie ci sie też zmieni. każdy ma prawi do szczęścia, nawet kuzyn! ja z moim żyję cudownie. kłócimy się, ale kochamy, jeden czerpie od drugiego, dbamy o siebie. więcej miłości, zrozumienia i będzie ok. Jemu też ni9e jest łatwo - gdyby było mu tak cudnie i pięknie, to nie grzałby tyłka na kawie czy herbacie, tylko do domu pędem biegł do "szczęśliwej, idealnej rodziny". więc trochę zrozumienia, niech się wygada i dobrze.

Gość Ania233333333
zawodówke? studia skonczyłam - farmacje wiec nie wiem o co Ci chodzi...tu nie chodzi o żadna zazdrosc tylko ,że mi przeszkadza po prostu . Ta czasc rodziny ,ktora utrzymywała z nami kontakt bardzo lubie i lubie przebywać z nimi ,ale nie z nim...

Gość może oni nie sa okey ale ty
też nie jesteś. poza ty... chcesz mieć dzieci zapewne i dlatego wkurwia cie to bo on ma rodzinę, a ty nawet nie masz faceta. więc dlaczego nielubianej stronie rodziny miałoby się lepiej układac od waszej, przecież to taaaakie niesprawiedliwe.

Gość Ania233333333
A wczoraj to juz przeszedł semego siebie. przylazł i wali do mnie z tekstem "Nie nudzi Ci się? Moze jakis mały stosunek?" :(

Gość skonczy sie zima i przestanie
ale masz problemy, kobietooo! ludzie na raka zdychają własnie w szpitalu z dala od rodzin, zwierzeta są właśnie obdzierane ze skóry na żywca, komuś płonie mieszkanie, komuś właśnie tragicznie zmarło dziecko... a tobie zawadza kuzyn bo na herbatę wpada... :O idiotka , wielka panii farmaceutka pierdolona paniusia.

Gość Ania233333333
nie chce miec dzieci i nie planuje w najblizszym czasie choc jakbym chciała bym mogła mieć bo mam narzeczonego juz i bierzemy slub w przyszłym roku

Gość Ania233333333
19"07 -oczywiscie podzyw :P skonczy sie zima i przestanie -a uwazasz ,że na forum trzeba poruszać tylko poważne problemy?

Gość Ania233333333
do podszywa: seks uprawiam tylko z narzeczonym i jego bratem :)

Gość xjr boom
Ja też nienawidzę ludzi, którzy wiecznie gadają tylko o sobie. Najczęściej są to przechwałki niestety...

Gość Ania233333333
poza tym nie zbyt mnie interesuje jak ktos tylko o sobie opowiada poprostu. Ani jego dziecko co go nawet na oczy nie widziałam. Jak chcecie wiedzieć to akurat ta jego rodzina wcale nie jest za bogata ,a wrecz biedniejsza od naszej ,ale ile można gadac o sobie,a nie zapytac kogoś co tam u niego i sie kimś nie zainteresowac?

Gość G****oTwojegoSTAREGO
Sądząc po twoich wypowiedziach to k***a jak on ci krytykuje że ci zrobi herbatę. Jaka ty jesteś k***a tępa bez kitu