Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muarrr

ile wydacie na prezent dla dziecka

Polecane posty

Ja mam chrześniaczke(7l) i dla niej kupiłam scrubble junior (70zł) i dodatkowo ma urodziny w Wigilie to pet shopy (nie wiem jak to się pisze :) za 25 zł ), a dla chrześniaka (3l.) mojego męża zestaw resoraków, farby, blok i paczka słodyczy (60zł)

Gość muarrr
u mnie jest tak moje dzieci ze słodkim ok 120zł chrześniacy razem 100zł po ok. 50 zł za każdy prezent

Gość marze o grzańcu :):)
od nas-na mikołaja synek 4,5 roku dostal Lego city , wartosc jakies 75 zl, lornetke 35 zl (taka bardziej zabawka),( no i plus kasa od babc i prezenty od chrzestnych, paczka od meza z pracy, ) pod choinke z reguly nie robimy prezentow, ale maly cos tam zaslyszal w przedszkolu i jednak dostanie cos jest to- zestaw klockow konstrukcyjnych do budowania zoo+ pojazdow, (dodam ze ma juz jednen zestaw tych kadrtow konstrukcyjnych i tworzy cuda z nich wiec mu dokupilismy) koszt 45 zl, a jutro mam mu kupic albo gre spadajace małpki albo kolejke Tomka koszt to ok 30 zl za jedno i drugie, i.....mam zamiar zrobic wlasnorecznie rózge :):) tak ku przestrodze, utne kilka galązek, pomaluje brokatem, dodam wstążeczke :) jak bylam mala tez dostalam rozge, byla sliczna i dlugo stala na polce

Gość muarrr
mój syn 5- letni też powinien dostać rózgę:-)..ale dobry masz pomysł..tylko u mnie to nie mozliwe bo jak by dostał młodszy synek prezent a starszy rózge to by mi się zalał łzami i w złość popadł z zazdrości.

Gość zonaKraka
Na mojego niecałe 70 zł, na siostrzenicę prawie 60, więc niedużo. Mój ma 21 mcy.

Gość zonaKraka
A swojemu kupowałam zestaw narzędzi, z wiertarką na baterie, kredki do buzi, takie malutkie figurki CzuCzu- niby zabawka edukacyjna, i książeczkę. Wiem że ze wszystkiego się ucieszy.

Gość swiatecznapomoc
ja mam taki problem z problemem last minute, 3 dni temu okazało się, że jednak będziemy jechać na większą wigilię do naszych krewnych i muszę jeszcze kupić jakieś małe drobiazgi dla dzieci. mam już słodycze, jakieś gry edukacyjne, myślę jeszcze, czy może dokupić im jakieś bajki na dvd, np. taką epokę lodowcową? http://www.tesco.pl/epoka-lodowcowa/ myślicie, że to może być dobry pomysł na prezent. co do tego ile kasy mi wyszło, to póki co jakieś 60 zł na dziecko. I to razy 6 :D

Gość ja mam 2 nastolatków
dostają każde drobne prezenty za ok 100,-zł., do tego po 100,-zł. ode mnie i 100,-zł. od męża

Gość to chyba za dużo
?!

Gość też mamuśka
Jak tak czytam ile prezentów dostaną Wasze dzieci to widzę, że to czystej postaci konsumpcjonizm. Niestety ale święta zatracają to co było w nich najpiękniejsze :(

Gość ja nie mieszkam w polsce
ja mam spora rodzinke bo az piec pociech :) syn 15 lat-gitara elektryczna(uzywana) 300zl na polskie corka 12-telefon nokia (nowy) 600zl syn 9-PSP z 5 grami (uzywane) 250zl slodycze,ubrania-100zl corka 6-PSP 5 gier (uzywane)250zl dwie duze lalki ,ksiazki100zl syn 3-kolejka .jepp sterowany ,maszyna doo cukierkow 300zl teraz zobaczylam ze to troche duzo..ale nic nie poradze ,uwielbiam kupowac prezenty :D

Gość maloooooooooooo
juz kupilam tablet-800zł