Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny Stary Prawik

Co napisać do dziewczyny z sympatii żeby tego nie spieprzyć?

Polecane posty

Dziewczyna o nicku "huntka" wysłała mi oczko na sympatii. Chciałbym do niej zagadać, ale nie wiem co napisać aby ją sobą zaintrygować. Ona interesuje się rybami, a ja się na tym nie znam. Co robić? Pomóżcie dziewczyny!!!

co tam u Ciebie? :) co dziś robisz? może wyjdziemy na miasto?

Gość sdfgh
też oczko

Gość Józek z Bagna
napisz żeby dała adres i czekała w wypiętym tyłkiem

puszczanie oczek to frajerstwo, jako facet powinienem zagadać, ale teksty w stylu "co tam u cb" są lekko żałosne, nie zakomunikuję jej tym swojej inteligencji

Gość volfkanga
napisz jej to co pisza faceci do kobiet: "witaj. sposobal mi sie twoj profil. chcialbym cie blizej poznac. jestesmy tu po to, zeby poznawac ludzi, wiec jesli nie masz nic przeciwko nowym znajomosciom zapraszam na poczatek do korespondencji. pozdrawiam [wpisz imie]" :O:O

myślisz że fałszywy? echh ja to mam pecha :(((

Gość Tomek Drwal
napisz zeby sperdalała - na pewno odpisze

to napisz jej że jesteś zarozumiałym inteligencją palantem:) weź facet wyluzuj trochę zesrasz się w majtki zaraz. Zaczyna się od prostych sło a nie wymyślasz jakieś pierdu pierdu ile wy macie lat jak po 14 to sorry

puszczenie oczka jest gratis, bez abonamentu można puścić 100 oczek, ja mam abonament i mogę pisać

Gość volfkanga
no ale zeby puszczac oko darmo musisz miec zdjecie glowne w profilu wstawione

Gość volfkanga
ja kiedys mialam. i ten cytat to cytat rzeczywisty. taka wiadomosc dostalam od jednego z facetow. odpisalabys mu ?

Ona ma zdjęcie, nie zainteresowałbym z osobą bez foty.

NIE! Bo jakiś facet nie będzie mi mówił do czego służy portal randkowy, jakbym sama nie wiedziała. To on widocznie nie wie co powiedzieć i próbuje mówić że woda jest do picia a powietrze do oddychania, nie lubie takich ludzi!

Gość volfkanga
a ty masz prawik foto wstawione? ile zaplaciles za abonament?

mam fote, abonament około 12zł sms, już nie pamiętam, dwa tygodnie temu sobie kupiłem

Gość volfkanga
EB, masz racje! Bo ja sie z nim spotkalam i on nie mial nic ciekawego do powiedzenia. zasypal mnie pytaniami jedynie, czulam sie dziwnie:O kogo obchodzi na pierwszym spotkaniu jak mam na 2 imie?:O

Gość volfkanga
no to pisz prawik do niej. jak masz fajne zdjecie to mozesz napisac byle co i pewnie ci odpisze. :D

Gość kkithlp
Też mam tam konto i powiem tak, odpisuję facetom ze zdjęciami, którzy choć trochę mi się spodobali. Lubię, jak ktoś pisząc do mnie odnosi się do tego, co mam w profilu, bo to znaczy, że go przeczytał i zainteresował się. No i lubię komplementy. Jeśli widzę, że się komuś podobam i ten ktoś też mi się podoba, to jest szansa na kontakt. Wszelkie "co u ciebie?", "a może byśmy wypili kawę?", "może się poznamy?" równiez ignoruję.

przeczytała i nie odpisała :( może nie ma aktywacji? sądzicie że powinienem napisać do niej jeszcze raz i podać maila?

Gość bidaz nedza przez swiatladna
dasz radSzukam kogoś kto nie będzie latał po świecie tylko zajmie się domem, pracą i swoimi zainteresowaniami nie wymagającymi zbyt dalekich podróży. Handlowcom, akwizytorom i innym kombinatorom mówię NIE, sorry, ale dla mnie byłoby to okropne związać się z kimś kto oszukuje emerytów naciągając ich na beznadziejne promocje tak jak to miało miejsce z moją Babcią. Również nie zamierzam związać się z żadnym lekarzem. Moja Mama jest lekarką i niestety bardzo często przynosiła nam do domu różne paskudne choróbska. Nie chcę, żeby tak wyglądało moje życie. Mój facet powinien wykazywać jakiś poziom kultury osobistej, żebym nie musiała się za niego wstydzić w towarzystwie. Najlepiej, żebyś w ogóle nie pił alkoholu. Nie musisz być przystojny, ale nie możesz być gruby. Wzrost od 1,7 do 1,9 Wiek 23 - 32 Wolałabym kogoś kto nie boi się zamieszkać na wsi lub na obrzeżach miasta w domku jednorodzinnym z ogrodem. Wiem, że kiedyś będę miała taki domek :) PS: Chciałabym poznać też jakieś dziewczyny Osobowość: czuły, romantyczny, spokojny, ugodowy Zainteresowania Sport: joga, jogging, koszykówka, taniec Czas wolny: koncerty, rodzina, z przyjaciółmi, zacisze domowe, taniec Zainteresowania: czytanie, fotografia, gotowanie, granie na instrumentach, malowanie, ogrodnictwo, podróże, polityka, religia, rysunek, sport, szachy, śpiew, taniec, teatre?????????????????

Gość volfkanga
a co jej napisales? mogles od razu zostawic jej maila czy cos.

Gość fefina
Piszesz, że zagadanie w stylu "co tam u Ciebie" nie pokaże Twojej inteligencji, ale pytasz się na forum i prosisz, żeby ktoś pomógł Ci napisać wiadomość? Gdzie tu Twoja inwencja i ta inteligencja? Sorry, ale nie bardzo rozumiem takich pytań na forum. Przecież musisz zdawać sobie sprawę z tego, że kobieta zignoruje wiadomość typu "co u Ciebie", "ładne zdjęcie" czy "może popiszemy". Wysil się, napisz jej coś związanego z nią, zagadaj na temat, który może ją zainteresować. Pokaż, że zapoznałeś się z jej profilem, z opisem, nie jest to po prostu spam, który wysyłasz do wszystkich dziewczyn. Nie wiem jak to jest na sympatii, jaki jest "poziom" tych pierwszych wiadomości, ale ja jestem na mydwoje i takich "pustych" wiadomości praktycznie nie ma. Jak już facet napisze, to coś konkretnego, coś interesującego. OK, czasem zdarza się wiadomość wyglądająca na spam, takie zawsze ignoruję. Więc moim zdaniem my nie jesteśmy w stanie Ci pomóc, nie wiemy kim ona jest, co lubi, zcym się interesuje itp.