Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snake eater

Krwawienie, przerwa i okres

Polecane posty

Gość snake eater

Witam, nurtuje mnie i moją dziewczynę jedna rzecz otóż 1 grudnia miła prawdopodobnie owulację (dużo śluzu, ciągnął się, jak białko jajka kurzego itd). Po dwóch tygodniach, tj 15 grudnia, miała dostać okresu, tak jak to bywa dwa tygodnie po owulacji. No więc zaczęła krwawić, i wszystko byłoby ok, tylko że po jakiejś godzinie przestała i było to bardziej różowe krwawienie. Następnego dnia, tj 16 grudnia, normalnie dostała okresu, czyli obfite krwawienie przez pierwsze 3 dni, i dzisiaj, 21 grudnia skończył się jej okres. Czy to normalne, że dzień przed okresem miała takie różowe plamienia? Uprawialiśmy seks z zabezpieczeniem jedynie 16 listopada, czyli w dni niepłodne(sądząc po śluzie i kalendarzu, był to 6 dzień cyklu) , więc nie ma mowy o ciąży. Zresztą po tygodniu od stosunku test wykazał negatywny wynik, więc tu jest moje pytanie: Czy takie różowe krwawienie godzinne dzień przed okresem to coś złego? Dodam, że prawdopodobnie ma problemy z hormonami (nieregularne, długie cykle od 35-45 dni). Do ginekologa idzie dopiero po świętach.

Gość zau
Takie coś to albo oznaka ciąży albo efekt zaburzeń hormonalnych.

Gość eeeeeeeeeeetam ciąży
często się tak "Rozkręca" szczegolnie wtedy kiedy cykl jest bezowulacyjny

Gość snake eater
Ale ten cykl właśnie nie był bezowulacyjny. Szans na ciążę nie ma w ogóle, tylko czy właśnie takie krwawienie dzień przed okresem zwiastuje coś poważnego? Martwimy się o jej zdrowie.