Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość very bad...

czy dobrze robie?

Polecane posty

Gość very bad...

bardzo sie zakochalam, niestety on mniej. bylismy ze soba, ale sie rozstalismy - z jego wyboru. ja sie nie odkochałam a mineły juz 3 lata. mimo tego utrzymywalismy ze soba kontakt, ciagle mi powtarza, ze jestem dla niego wazna, ze ceni sobie nasza przyjazn itp, jednak za bardzo mnie bolało widywanie jego z dziewczynami. ostatnio mi powiedział, ze wrócił do byłej. odcięłam się od inego, powiedziałam mu, że nie chce mu zajmowac soba czasu, zeby zajal sie dziewczyna i ze jestem chora i zycze mu powodzenia. ale codziennie płacze i jestem nieobecna. myslami wracam do niego. ciagle mam nadzieje, ze wroci, ale tylko sie ludze. nie chce sie juz zamykac na innych i chce znowu byc szczesliwa. czy dobrze robie?

Dobrze robisz, że się odcinasz od niego. Teraz jest Ci ciężko ale wytrzymaj jeszcze trochę a zobaczysz, że z każdym dniem on będzie co raz dalej.

Gość ilukyjrerg
Oczywiście, że dobrze robisz. Miałabyś tolerować jego "koleżanki"? Przecież to nonsens! Szkoda tylko, że tak bardzo cierpisz.

Gość very bad...
Dziękuje Wam. faktycznie mam stany depresyjne, ale walcze o szczescie. moze kiedys sie odkocham, choc podobo stara milosc nie rdzewieje a to moja pierwsza. moze kiedys i dla mnie ponownie wyjdzie słoneczko i ogrzeje moeje serce, bo na razie jest ciezko...