Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aa...

co jesc jesli dziecko ma skazę białkowa?

Polecane posty

Gość aa...

synek ma miesiąc i skazę bialkowa. lekarz zalecil odstawic wszelki nabial w takim razie co jesc?

Gość Niko 123
Ja jem to, co jadłam, tylko mleko krowie zastąpiłam owsianym i ryzowym - na tym normalnie platki, kasze manna, etc. Sery kozie czesto nie uczulaja, ale ja nie lubie.

Gość Niko 123
Z jajek jest tylko zoltka i uwaznie czytam etykiety, bo w wielu produktach sa sladowie ilosci bialek mleka.

Gość mama i nie tylko..
znajoma przy skazie bialkowej swojego dziecka przeszla na modyfikowane sojowe..takze nie wiem, moze poradz sie dietetyka albo pediatry

Gość kto tak jak
ja mam dziecko juz 1,5 roczne ze skazą. nie chce z tego wyjsc. karmilam ją piersią 4 mies bedac na scislej diecie. bez poprawy stanu skóry i pozbycia sie biegune ze sluzem czasem mam dosyc bo ciagle musze ją obserowac ;poc zym ją obsypuje

Gość kto tak jak
ja moglam jesc: indyk ,królik, ryz , marchew, kukurydza, kasze, ryze , makarony bezjajeczne, dynia absolutnie nie: mleko , masło nabial, ryby, bialko jaja i wszelkie produkty je zawierającem, kurczaka

Gość kto tak jak
odstaw wszelkie herbatki ziolowe jesli podajesz dziecku,zwlaszcza koperkową i rumiankową. czesto nawilzaj skóre dziecka , Wyrzuć oliwki, stosuj emolienty, Nie doradze jaki konkretny bo ja wypróbowlaam baaaaardzo duzo i dzieci róznie reaguja.

Gość majkka...
a dlaczego nie mozna herbatek?

Gość herbatki ziołowe dla dziecka
MIESIĘCZNEGO???:O