Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki prawiczek

Marzy mi sie związek z piękną dziewczyną taka której mógłbym okazywać

Polecane posty

Gość brzydki prawiczek

tony czułości, o którą bym się troszczył, o którą bym dbał, którą bym rozweselał i które pomagałbym w różnych problemach :) Czułbym olbrzymią wdzięczność za to że wybrała właśnie mnie, byłbym jej wierny do końca życia, cieszyłbym się każda chwilą spędzoną z nią, wspólnie byśmy się starzeli a ja dzięki wdzięczności że jest i była właśnie ze mną, kochałbym ją do końca swych dni :) W rzeczywistości to do końca życia będę wali konia pod masturbujące się kobiety :o

Gość brzydki prawiczek
Czasami przed snem przytulam kołdrę, szepcze do niej czule i tak się tuląc wyobrażam sobie że zasypiam u boku pięknej kobiety :)

Gość brzydki prawiczek
Czasami wyobrażam sobie jak spacerujemy plażą albo wspólnie chodzimy po górach. Jak wspólnie zwiedzamy różne zakątki świata, wyobrażam sobie jak by było wspaniale być kimś atrakcyjnym żeby ktoś równie atrakcyjny mógł nas pokochać :)

Gość afdas
a czemu uważasz isę za nieatrakcyjnego? u faceta twarz nie jest najważniejsza, tylko wzrost, a nad resztą da się popracować

Gość brzydki prawiczek
Lubię wieczorami po ciemku udawać że leżę z ukochaną, że jestem wysokim przystojnym brunetem, świetnym kochankiem, widzę jak się do mnie przytula, jak cieszy ją że jest z kimś takim jak ja :)

Gość brzydki prawiczek
Nie rozumiem cię samotny romantyku. Co to znaczy że napisała i cię opluła?

Gość brzydki prawiczek
Myślicie że jakbym zapłacił jakiejś ładnej dziewczynie to ta zgodziłaby się przytulić i potrzymać za rękę?

Gość afdas
a ile byś zapłacił? :D:D zapytaj najpierw mamy czy da ci bo wnioskuję że masz max 20 lat uwierz z czasem takie rzeczy przechodzą -.^

Gość brzydki prawiczek
Mam dużo, dużo więcej.

Gość afdas
ja mogłabym cię przygarnąc na święta, w końcu trzeba wtedy miłym dla ludzi być a co potrafisz?

Gość brzydki prawiczek
Jak jesteś piękna to zrobię wszystko za troszkę bliskości :) Mogę sobie nawet kilka palców odrąbać. Jak mieszkasz na wsi, to mogę drzewo porąbać, coś naprawić, wymienić i tak dalej.

Gość brzydki prawiczek
Czy to prawda że nie ma ładnych prostytutek?

Gość Niebiessskoooka,,
Sam patrzysz tylko na wygląd i oczekujesz ze ładna kobieta powinna zaakceptować twoją brzydotę? Jak czytam takie wpisy to utwierdzam sie w przekonaniu zeby nawet nie patrzec się w kierunku mało przystojnych facetow bo jesli mam trafic na bezwartosciowego pustaka to niech chociaz bedzie fizycznie atrakcyjny

Gość brzydki prawiczek
Marzyć nie wolno? Każdy w życiu szuka tego co brakuje mu najbardziej. Inteligentni, mili, sympatyczni i dobrzy brzydale też nie mają szans u atrakcyjnych kobiet, więc co to za różnica czy jest się skurwysynem czy dobrym człowiekiem?

Gość brzydki prawiczek
Atrakcyjni ludzie nawet jak są pustakami to wzbudzają gigantyczne zainteresowanie płci przeciwnej. :)

Gość Niebiessskoooka,,
a byc brzydkim pustakiem to dopiero wygrane zycie