Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia 2003-13

Czy to możliwe z medycznego punktu widzenia by mężczyzna produkował tylko żeński

Polecane posty

Gość mamusia 2003-13

Czy to możliwe z medycznego punktu widzenia by mężczyzna produkował tylko żeńskie plemniki Witam jestem w czwartej ciąży, kolejna dziewczynka, partner ma także dwojeczke córeczek z poprzedniego związku, nie wierzę w przypadek, czy to możliwe by produkował tylko żeńskie komórki chcemy to sprawdzić, można wykonać pod tym kątem badanie? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

powiedziala bym raczej ze dzielnie wybija swoje meskie plemniki :D np siedzacy tryb pracy, za ocisla bielizna, ogolnie zenskie sa silniejsze i wiecej zniosa :P seks przed owulacja

Gość nie wiem jak to wyjaśnić
medycznie, ale kuzyn mojego ojca ma 12 córek, bo tak bardzo chciał syna... a mój teść ma 7 braci. Więc może rzeczywiście jest jakieś medyczne tłumaczenie. Chociaż myślę, że przypadek też mógłby być... Gratuluję Ci czwartej córeczki ;-)

Gość mówisz że na spotkaniu
pewnie ma tak zwane "leniwe plemniki" A ponieważ męskie żyją krócej, to docierają wyłacznie żeńskie :)

Gość mamusia 2003-13
Ogólnie, jak w podstawówce przerabialiśmy to zagadnienie to akurat grałam z koleżanką w kolko i krzyżyk pod ławką, stąd teraz nie wiem. Nie umiem też tabliczki mnożenia, ale jak cos mi będzie potrzeba policzyć, to zapytam na kafeteri.

Gość ft203
Ale w koniec świata wierzyłaś głąbie ? :-O

Gość mamusia 2003-13
Dlaczego od razu głąbie? Ogarnij się nie jestem twoja koleżaneczką z podwórka, z takim tonem wypad dziecko do mamusi, to był podszyw, skończyłam politechnike, niczego w głowie mi nie brakuje, na medycynie się nie znam stąd to pytanie. Dziękuję za odpowiedzi

Gość mamusia 2003-13
może pójść do wróżki skoro nie wiecie? mogłam się jeszcze zapytać od razu lekarza, ale są dla mnie mało wiarygodni

Gość mamusia 2003-13
kafeteria jest moim zaufanym źródłem informacji :*

Gość mamusia 2003-13
A gdy byly kolejne lekcje na ten temat, to wolalam po cichaczu bzykać się w meskiej toalecie z kolegami. Aha, zapomnialam dodać, ze politechnikę to skończyła Agnieszka, taki jeden kujon z mojej klasy.

Gość noz k
Czwórka dzieciorów?! :-O No niezła patologia :-O

Gość To ty nic nie slyszalas???
Byl taki program w TLC o kobietach ktorym rodzily sie tylko chlopcy a one chcialy coreczki i brali te plemniki pod mikroskop rzeczywiscie w niektorych przypadkach zenskie plemniki byly bardzo nieliczne i trzeba bylo in vitro aby wybrac te wlasciwe. Znam taka co ma 5 corek bo nie mogli trafic i jej facet tez ma corke z poprzedniego zwiazku. Ale znam tez taka ktora ma 5 corek i szosty urodzil sie syn :) Wiec to jak ruletka. Jesli ktos bardzo chce okreslona plec to tylko in vitro daje stuprocentowa gwarancje - jesli dojdzie do zaplodnienia a nastepnie rozwoju zarodka bo przeciez sam zabieg tez nie zawsze konczy sie ciaza - ale na takie fanaberie trzeba miec pieniadze.

Gość ojihyuguyrew
Bardzo ciekawy temat czasem tak jest ze w rodziniejest 5-6 dziec tej samej płci.Podnoszę.

Gość nie jstem pewna
ale można to jakoś sprawdzić, znajomi mają 2 córeczki i coś wspominali,że przed 3 ciążą sprawdzą czy on w ogóle może mieć synka, tak powiedzieli, ja nie drazyłam...

Gość fgrthhth
o to jednak jakos mozna sprawdzic,super MOze ktos sprawdzał?piszcie

Gość Fajny temat, też kiedyś
się nad tym zastanawiałam kiedy usłyszałam o aktorce Katarzynie Herman, która bodaj ma 5 sióstr i żadnego brata....:)