Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahaahahhaha wiecie co?:)

Obcy facet wysłał mi na fb swój numer tel i nagranie jak śpiewa call me mayby :D

Polecane posty

mimusiaaaa weź spierdalaj. o chuj ci chodzi szkoda ci czy co??? powiedz a nie pierdolisz od rzecZy

Gość mimusiaaaa
to powiem ci ze mi by brakowalo na koniec tego tesknie tego cmok;)

Gość mimusiaaaa
a na 2 rozmowie via skype na koniec niech da kartke a na nim namalowane serduzko niebieskie i napis tesknei kotku super ja jestem wielka romantyczka:):D

Gość call me baby call me now
tesknie i nie spie..*

Gość ona 900
a wlasnie ze dobrze gdy znajomosc rozwija sie powolutku, powoli odslaniane sa kolejne karty, jest podekscytowanie i oczekiwanie,a nie wszystko naraz!!! wiem to po swoim zwiazku , co nagle to po diable! autorko niczym sie nie przejmuj,wszystko zmierza w dobrym kierunku :) powodzenia :)

Gość ona 900
i jak,znajomosc sie rozwija? :)

Gość autorko moze pamietasz o tym
podnosze?????

Gość Aparat007
Autorko ile masz lat z ciekawosci?

widzeliśmy się, wypadłam tragicznie.... :o

Nawet nie chciało mi się tutaj pisać.... kurcze. Przyjechał i jakoś mnie zamurowało. Był taki przystojny zaczęłam się jąkać. Kurwa masakra. 2 godziny mialam kołek w gardle on cały czas mówił. Byliśmy w barze w mojej miejscowości, po tych 2 godzinach powiedział, że będzie chyba się zbierał zaproponował odwiezienie do domu... dostałam buziaka w policzek i powiedział "do zobaczenia" ale już chyba się nie chce ze mną zobaczyć dziś dzwonił i pytał co to za milczenie jak się mam co u mnie czy żyję... jestem na siebie wściekła. Ehhh

Gość offerma
tępa dzida :D

a ty akurat jesteś nie lepszy ode mnie więc się nie wypowiadaj

Gość gegeg
e tam, nie przejmuj sie. jak bedziecie gadac nastepny razem to go przepros i powiedz ze bylas tak zestresowana ze nie moglas nad soba zapanowac. i zaproponuj mu nastepne spotkanie, moze tym razem ty do niego pojedziesz i juz.

naprawdę nigdy taka nie jestem... :o przyjaciółka też mi mówiła żebym zaproponowała spotkanie...

Gość SYlwester2013
co to za milczenie?:) powiedz, ze robisz fryzure dzisiaj na sylwetra..włosy trzeba umyc ustylizowac nasaczyc jedwabiem, moze rzucic kolor ładny? lepiej wczesniej niz aby miec taki chelm na glowie sztuczny na pewno zrozumie. Tylko niedbaluchy nic nie roba kolo siebie, ida jak stoją, a chyba nie o taka kobiete mu chodzilo nie:)? pogadajcie normalnie, on tez czlowiek w koncu tez sie nieidelanie zachowuje tez strzela gafy nie/? to tez powinien zrozumiec twoje zachowanie, nie czytala watku tylko koncowke:) milego balangowania:);)

Gość gegeg
bo co innego mozesz zrobic? pogadaj z nim szczerze i spotkaj sie ponownie, drugie spotkanie zawsze wypada lepiej jak pierwsze. powienien to zrozumiec.

Widzieliśmy się w czwartek, wczoraj milczenie cały dzień dopiero dziś po południu zadzwonił a wcześniej pisaliśmy i dzwoniliśmy cały czas... Lipa. On tak się staral na tym sdpotkaniu podtrzymać rozmowę, zadawał mi jakieś pytania, rozbawiał mnie a ja siedziałam jak mumia ;( pierwszy raz takie coś

Gość sfsdfsdfsdf
Jesli przypadalas mu do gustu o twoje milczenie na pierwszym spotkaniu nie bedzie mialo znaczenia. Facet bedzie walil drzwiami i oknami zeby sie spotkac, jesli jestes w jego typie.

Gość gegeg
nie katuj sie dziewczyno, im czesciej bedziesz to wspominac tym gorzej. napisz do niego albo zadzwon i powiedz ze wlasnie otrzasnelas sie ze stresu pospotkaniowego i jestes gotowa podjac kolejna probe nawiazania z nim znajomosci - tym razem owocnej. powiedz ze nigdy w zyciu nie bylas tak spieta jak na waszym spotkaniu, nie wiesz skad to sie wzielo, mozesz nawet powiedziec kokieteryjnie ze to na pewno on cie tak oniesmielil ze jezyka w gebie zapomnialas. zazartuj o czyms i popros o kolejne spotkanie. w nagrode za to ze przyjedzie upiecz mu ciasto. bedzie zabawnie i milo. probuj skoro ci sie podoba.

charakter chyba też liczy... rozmowe na skype były super takie luzackie... nie wiem, wstyd mi zaproponowac spotkanie wiedząc jak wypadło poprzednie

Gość sasanka z mielna.
fryzure dziś puknij się w łeb! jeszcze z 3 razy zdązy umyc głowe, co za idiotka :D

haahhahahaha no tak nie chciałabym wypasć na taką która nie dba o higienę ;D

Gość gegeg
sluchaj, skoro przez skypa i telefon normalnie rozmawiacie to nie sadze zeby facet mial do ciebie jakas pretensje ze spokanie w knajpie wam nie wyszlo. on wie ze sie stresowalas, on pewnie tez dlatego tak nerwowo cie zagadywal i usmiechal. przeciez to jest normalna rzecz sie denerwowac, tylko musisz mu o tym powiedziec zeby bylo fair.

Tylko ciekawe czemu wczoraj się cały dzień nie odzywał dopiero dziś zadzwonił...

A i jeszcze wyszłam na idiotkę w samochodzie....

Gość gegeg
no tak, zacznij analizowac kazdy swoj ruch, na pewno na dobre ci to wyjdzie :D moze nie odzywal sie bo myslal ze ty sie odezwiesz, nie doczekal sie jednak. nie zalamuj sie kobieto bo sobie tylko krzywde robisz. mowie ci, zadzwon do niego i mu zaproponuj to spotkanie, zobaczysz co powie.

wiesz, on też nie wie co mysleć o Tobie, może też stwierdził, że skoro zaniemówiłaś, to on Ci się nie spodobał tak jak Ty jemu i nie chce się tyle narzucac, dlatego częściej milczy,a ty tez tylko nie czekaj na niego tylko też czymś go zaskocz i sama coś zrób, odzywaj się itp

odzwoził mnie do domu i zapytałam głupia jak on te biegi zmienia tak dziwnie... a on, że jak zdawał prawo jazdy to mu ojca kuzyn załatwił i nawet nie chodził na jazdy i tak średnio załapał te biegi... ja oczy jak zły "naprawdę"?:o a on, że nie to automatyczna skrzynia biegów...:o daje się tylko przód i tył....

Gość gegeg
ale masz problemy... dzwonisz czy nie?

za bardzo się nim przejmujesz, powiem tylko że to zły znak jest jak się kobieta tak zauroczy facetem, w zwiazku z 2 człowiekiem musisz go traktować naturalnie a nie jak bóstwo jakieś, nie umówiłaś się z dicaprio ani masz chyba 17 lat