Gość dźoana_33/Lyon Napisano Grudzień 22, 2012 Co Wy byście wybrali na styczniowy urlop i uzasadnijcie chodzi mi o plażę, słońce i nic nie robienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrawaTywa 0 Napisano Grudzień 22, 2012 Madera oklepana, co drugi jedzie na Madere Jawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dźoana_33/Lyon Napisano Grudzień 22, 2012 ja nie byłam na Maderze, teściowie wrócili z Madery, zdjęcia, filmy które nakręcili są przecudowne Na Maderze jest nieco chłodniej niż na Dominikanie czy Jawie Na Jawę leci się 2 dni z przesiadką w Singapurze, a mamy z mężem tylko 8 dni wolnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość August the 1st Napisano Grudzień 22, 2012 A może Jukatan? Playa del Carmen - Meksyk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrawaTywa 0 Napisano Grudzień 22, 2012 ale Madera za blisko nawet Unii nie opuszczasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość on33. Napisano Grudzień 22, 2012 Madera to lipa z pieskami portugalskimi,odradzam , pracowalem z tymi ludzmi 5 lat wiec wiem co mowie, Dmoinkiana jest ok ale polecam Jamajke. Wlasnie wrocilem i bylo super .polecam oplacic lokalnego kiepa za 100 dolarow i pojezdzc tu i tam,. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dźoana_33/Lyon Napisano Grudzień 22, 2012 w Meksyku byliśmy i na Jukatanie i w Acapulco, lub też przeglądam Wyspę zielonego przylądka mamy 6 - 7 tys E do dyspozycji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingaStefankaFanka 2 Napisano Grudzień 22, 2012 Byłam kilka lat temu na Dominikanie w lutym i mogę każdemu polecić :) bylo super :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dźoana_33/Lyon Napisano Grudzień 22, 2012 hmm nie wiem czy te 6/7 tys nie bedzie na 3 os corka meza miala spedzic swieta w Polsce z moimi rodzicami teraz na wiesc o urlopie i ona chce jechac wiec chyba madera - najtansza 1500 e od osoby, dziecko do lat 6 - 980 e 4 gwiazdkowy hotel plus myślałam by wynająć samochód i jeździć po wyspie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justka Napisano Sierpień 19, 2019 Madera to wyspa wiecznej wiosny, byłam tam w lutym i było bosko, a dzięki przewodniczce z madeira dreams poznałam ją od magicznej i naprawdę niezwykłej strony. POLECAM!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Michał Napisano Listopad 13, 2019 Dnia 19.08.2019 o 15:46, Gość justka napisał: Madera to wyspa wiecznej wiosny, byłam tam w lutym i było bosko, a dzięki przewodniczce z madeira dreams poznałam ją od magicznej i naprawdę niezwykłej strony. POLECAM!!!! Rzeczywiście Madera to cudne miejsce. A przewodniczka z madeira dreams bez dwóch zdań cudna jest! Polecam wyjazdy dla przygód z tą Panią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Julka Napisano Listopad 21, 2019 Dnia 19.08.2019 o 15:46, Gość justka napisał: Madera to wyspa wiecznej wiosny, byłam tam w lutym i było bosko, a dzięki przewodniczce z madeira dreams poznałam ją od magicznej i naprawdę niezwykłej strony. POLECAM!!!! Zwiedzanie Madery z dobrym przewodnikiem to fajna sprawa, musze skorzystać z tej opcji następnym razem, bo z tego co widzę na stronce tego madeira dreams to naprawdę piękna sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joasiad31 0 Napisano Czerwiec 29, 2021 Ja miałam okazję byćna Maderze przy okazji ślubu, który był zorganizowany przez Panią Sonię z madeira dreams i było wspaniale Do tego zwiedziłam wyspę, no cos pięknego, każdemu ją polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joasiad31 0 Napisano Czerwiec 30, 2021 20 godzin temu, 2libed napisał: madeira dreams to spamerzy nie stac ich na reklame i fora spa/muja. 2libed no nie wiem ja tam jednak byłam i chciałam napisać, że wyspa jest piękna, bo moim zdaniem naprawdę warto ją zobaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach