Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gacie po przejsciach

Dlaczego kobiety chca wysokiego mezczyzne?

Polecane posty

wg mnie wysoki zaczyna się od 185 cm a dlaczego lubię wysokich? bo lubię nosić szpilki a sama mam 178 cm :D

Gość niski_krzysiu
Wysoki jak brzoza a gupi jak koza :)

Gość pan i szpilki
meaaa A jeśli facet niższy od Ciebie założy szpilki i będzie w nich miał te 185 to może być?

Gość kamil jgora
dokłądnie chodzi o to żeby kobieta mogła chodzić w szpilkach przy facecie, bo jak kobieta nosi szpilki to ładniej wygląda, jest np. bardziej wyeksponowany biust

Gość iopoijh
Dla kobiet wygląd jest najważniejszy

Gość Ryża Pyza
a czym wyższy chłop tym dłuższy k***s

ja wolę wyższego ponieważ mam 172 po założeniu szpilek chcę być niższa od faceta a nie równa z nim czuję się bezpiecznie przy takim chłopaku Ładnie to wygląd taka różnica ale nie zbyt duża np k160 f 190 czuje się jak rusałka :D

Gość własny tampon
wysoki żeby : *żeby ja mogła spokojnie ubrać szpilki i by on dalej był wyższy ode mnie :) *by czuć się przy nim bezpiecznie, jakoś wyobraz sobie,że jesteś kobietą i stoi obok cb duży facet , twjego wzrostu i niższy od cb, którego byś wybrał ? z którym byś się czuł bezpieczniej ? jakoś to działa;) * podobają mi się wysocy *podoba mi się jak facet się ugina by pocałowac swoją niższa kobiete- to słodkie ;)

Gość ghngf
Kobiety chcą wysokiego by czuć się jak córeczki tatusia + rżnięcie

Większość kobiet bardziej zwraca uwagę na jego wygląd nie zastanawia się jaki on jest.Zakochuje się i już. Niestety większość takich związkow się rozpada bo spadają klapki z oczu i okazuje się że wygląd to nie wszystko a ten super przystojniacha to kawał drania i wtedy jest katastrofa:( Dobrze jest jeśli mężczyzna jest wyższy od kobiety ale jeśli są równi to też nie jest dramat:) Są też takie pary którym różnica wzrostu nie przeszkadza i to partnerka jest wyższa od partnera.Oni mają dystans do tego i mają to w doopie:) http://kobieta.wp.pl/gid,12067832,img,12067960,kat,26405,title,Ona-patrzy-na-niego-z-gory,galeriazdjecie.html?ticaid=1fbf7

Gość nonomnismoriar!
lubia wysokich, madrych i dowcipnych, a ty pewnie nie spelniasz zadnego z tych warunkow, skoro zakladasz tak zalosny temat:O :classic_cool: :P:P

Dla mnie od 185 wzwyż :) i wzrost to według mnie połowa "przystojności" faceta :) co nie znaczy że niższy facet nie miał u mnie szans, albo coś bo chodziłam z niższymi ale jednak co wysoki facet to wysoki ;)

Gość mialam kiedyś niskiego faceta
miałam kiedyś niskiego faceta, tragedia... jak założylam szpilki, to byłam wyższa... teraz mam faceta 186, co mi się bardzo podoba, sama mam 168 i czuję się przy nim bezpiecznie, jak mnie przytula i swiata poza nim nie widzę ;p

Gość GretaBarbo
to atawizm jest jakiś mało tego, zauważyłam i części moich koleżanek, że nieważne jak brzydki jest z gęby, gruby, chudy - nieważne, byleby wyższy od nich. Jakiś chory fetysz. Ale to rzeczywiście musi być atawizm skoro jest tak silny. Ja szczerze mówiąc wolę 170 cm proporcjonalnie zbudowanego niż 190 wzwyż, bo oni bardzo rzadko mają dobre proporcje - wystające kości biodrowe, które muszą podtrzymać długie nogi. Naprawdę rzadko b. wysoki facet to facet dobrze zbudowany

Gość miwerwa
moj jest zbudowany proporcjonalnie i bardzo dobrze wyglada ma 185. Ja 173cm. 🖐️ Nigdy nie interesowali sie mna nizszi ode mnie faceci. Moze dlatego, ze ja zawsze w obcasach i osiagam prawie 180cm, wiec niski do takiej zyrafy nie chce podchodzic. i slusznie.:):)

Gość Byle wysoki
a to, że bije, zdradza itp. nieistotne

ja mam 173cm, chodze w szpilkach i moj facet musi byc odemnie wyzszy - moj maz na szczescie jest - reszta mnie nie interesuje;)

Gość qessso
Tylko uważajcie bo często tacy przy których czujecie się bezpiecznie sami okazują się niebezpieczni. Tylko że wtedy już trudno będzie od takich odejść. Jest całe mnóstwo takich historii. I nie myślcie sobie że się znacie na ludziach i że was na pewno takie historie ominą. Ile jest takich pewnych siebie a które później żałują swych decyzji.

Gość taka_prawda.....
nie wiem dlaczego tak jest ale jest:o może to jakaś kreacja medialna a może jakieś uwarunkowania genetyczne albo kulturowe ale jak kobieta ma wymienić cechy wyglądu wymarzonego faceta to na bank duża wiekszość powie że ma być wysoki, tak samo jak duża wiekszość mężczyzn powie że kobieta ma być szczupła. Podyskutować o tym sobie można ale lepiej sie z tym pogodzić niż sie frustrować bo sie to raczej nie zmieni🖐️

Na pocieszenie kurduplom mogę powiedzieć że dla dziewczyn o wzroście 150 lub troche więcej facet który ma 165 jest juz wysoki :p co stwarza czasem dziwne sytuacje :p np kiedyś koleżanka niskiego wzrostu opowiadała mi że poznała chlopaka który chodzi ze mną do klasy, ale nie wiedziała jak miał na imię...z opisu nie pasował mi do nikogo bo niby miał być wysoki...a potem na zdjęciu klasowym pokazała mi który to jest i okazało sie że ten jej wysoki jest o pół głowy niższy ode mnie :D :D :D

Gość kobiety zazwyczaj nie chca
wysokich, tylko wyzszych od siebie i tak zeby zalozyc bez skrepowania szpilki;)

Gość gredge
ja mam 170 a moj facet 198 :) i podoba mi sie to, czuje sie przy nim bezpiecznie, spokojnie moge zalozyc szpilki, nikt nas nie zaczepia bo sie boi, ogolnie po prostu uwielbiam wtulic sie w niego takiego wielkiego :)

Gość ja mam 183 i już jestem
przegraniec bo jestem niski karzeł dla większości kobiet + szpilki nie raz kobieta z 160 powiedziała mi " spadaj szczylu mały " beznadzieja.

Gość qessso
Skoro Kingo Stefanko Fanko uważasz że niscy faceci to kurduple to informuję cię że nawet dziwki z burdelu są od ciebie lepsze. To co napisałaś nadaje się do rynsztoka. To w imieniu tych wszystkich których obrazilaś.

Gość kobiety zazwyczaj nie chca
nieprawda, moj chlopak ma 183cm a ja 170cm i super pasujemy do siebie:)