Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gacie po przejsciach

Dlaczego kobiety chca wysokiego mezczyzne?

Polecane posty

Gość kobiety zazwyczaj nie chca
natomiast moja siostra ma 176cm i mialam chlopakow od 178 do 198cm, najwazniejsze zeby mezczyzna nie byl nizszy od dziewczyny

Gość do autorki:
1) bo mały mężczyzna wygląda FATALNIE 2) kunusy są mściwe i złośliwe,obłudne i zakłamane

Gość ja mam 183 i już jestem
kobiety zazwyczaj nie chca "nieprawda, moj chlopak ma 183cm a ja 170cm i super pasujemy do siebie " Tylko Wy pewnie 24/25+ lat macie to może i pasujecie bo te młode dziś dziewczyny to mają takie kompletnie inne myślenie.

Gość do autorki:
męzczyzna zaczyna się od 180 cm. reszta to niewyrośnięte kunusy🖐️

Gość a ja chce .
wlasnie niskiego ,takiego do max 170 cm , ale najlepiej nizszego ,bo sama mam 156cm . Uwazam tez ze nizsi sa duzo bardziej inteligentniejsi od wyrosnietych .

Gość kobiety zazwyczaj nie chca
26-28:)

Coś w tym jest ,to pewnie podświadomość.Kobiety czują się dobrze przy wyższym ,postawnym facecie ,że niby w razie czego je obroni ,to pierwotny instynkt.Czasy się zmieniły instynkt pozostał .Jest to czasem złudne ,bo ten wysoki facet może być draniem(często tak jest ,ale szczerze to Ci skromniejszego wzrostu też są czasami draniami ) ale to jest instynkt przetrwania u boku silniejszego,nic nowego od wieków. Osobiście jesem wysoki ("magiczna" granica 186 cm) i kręcą mnie niższe kobiety,przy takich mam poczucie że wymagają opieki.Nie jest ważne dla mnie czy one są samodzielne ,czy typowe"cepłe kluseczki" podświadomość robi swoje.No i to jak zadziera swoją ładną główkę gdy na mnie patrzy,coś fajnego,bardzo mnie to kręci :classic_cool:

Gość qessso
To co wy tu piszecie to są zwykłe brednie. Nie liczy się wygląd lecz charakter.

Gość gorro!
a czemu facet ma sobie dopierać kobietę kurdupla którą tylko ratują szpilki a i to nie zawsze?

Gość IMO12304
Ja mam 162 cm wzrostu :(

Gość PYTANIEEEEEE
OD JAKIEGO WZROSTU ZACZYNA SIE MIŁOŚĆ ?? Przecieć kobiety to taki uczuciowe osoby, które patrzą tylko w serce :D

Gość a jjaaaaaa
Słuchajcie kobiety chcą wysokiego ale to nie znaczy ze biorą co popadnie . Tutaj fajnie ktoś zauważył , ze chcą wyższego od siebie i to jest ok. Ale bez przesady , zbytnia różnica wzrostu już nie jest ok . Więc facet dla jednej będzie niski dla drugiej już ok . Znam kobiety , które są bardzo niskie , takie kurdupelki a marzy im sie facet ok 1,90 :-) tylko ze facet nie chce iść za rękę z dzieckiem .