Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznana4

obawy ciązy

Polecane posty

Gość nieznana4

Witam, Chcialabym dowiedziec sie czy istnieje prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy. Mianowicie od trzech miiesiecy dostaje okrs zawsze 19dnia miesiaca.Koncem listopada zachorowalam na oskrzela,bralam dwa silne antybiotyki, i na podczas brania lekow pojawilo sie dziwne plamienie, cos jak miesiaczka ale bylo jej malo i trwala krocej niz zwykle 4dni, stosunek odbylam 8grudnia , dzis 22 a ja nie mam okresu, nie wiem co mam myslec, czy spoznia sie od lekow czyy mam traktowac to plamienie jako okres? dzis pojawil sie bialy sluz, prosze o odpowiedz

Gość nieznana4
nikt nie moze mi pomoc??

Gość nieznana4
dzieki, fajna odpowiedz, tyle to ja sama wiem

Gość Ginekologa to
tutaj nie ma kochanie:) Zrobisz test to się dowiesz.

Gość nieznana4
czego nie ma? nie rozumiem

To po co zadajesz głupie pytania na forum? Nikt ci nie będzie współczul. jak się idzie do łóżka to powinno się znać konsekwencje.

Gość nieznana4
sama jestes glupia!, chyba tylko to forum jest takie dziwne, ze nikt nie chce pomoc,...

Gość Bo ginekologów tutaj
nie ma! Może jesteś w ciaży może nie, te plamienie to może był okres a może nie, może okres spóźnia ci się przez stres. Co mamy Ci więcej powiedzieć?

Już ci koleżanka wyżej napisała-nie ma tu ginekologa. pojdz do apteki zrób w domu test-nie w aptece. Jeśli pojawia się 2 kreski gratuluje nie wiedzy czym się kończy rozkladanie nóg. Jeśli będzie 1 masz nauczkę na przyszłość

Gość nieznana4
o ja, chyba jestes stara panna bo jestes taka zgryzliwa i przy tym wulgarna, zrobie w aptece a co! buhaaha smieszna jestes i juz

Prosisz o pomoc więc jak ci mówimy że tu nie ma ginekologa ty dalej swoje to pokazujesz że tobie trzeba tłumaczyć krok po kroku. tym bardziej że najpierw rozkładasz nogi a potem wołasz o pomoc.

Gość nieznana4
ty widocznie nie masz komu, jestes smieszna i prymitywna, nie napisalam dlaczego sie obawiam, napisalam ze to bylo z przypadkowym mezczyzna?nie ,wiec nie oceniaj bo mnie nie znasz,qochanie911102

Gość tak i owszem oczywiście
a jak mi ci mamy pomóc?przyjechać i cie zbadac moze?

NA PEWNO CYKL CI SIĘ ROZREGULOWAŁ OD ANTYBIOTYKÓW, LEC W PONIEDZIAŁEK NA BETE, PO CO TESTY ... TE SAME PIENIĄDZE WYDASZ A BETA TO RACZEJ 99 % NIE ŁÓDŹ SIĘ ŻE TO CIĄŻA NA PEWNO SIĘ STRESUJESZ I NIE PRZYCHODZI @ I TYLE. JAK PARTNER NIE SKOŃCZYŁ W ŚRODKU TO RACZEJ NIE MA OBAW :) NO CHYBA ŻE JEST NIEDOŚWIADCZONY I NIE WIE KIEDY SKOŃCZY ;D

Gość nieznana4
dziękuje za normalną odpowiedź, no nie skonczyl. jest niedoswiadczony chodz mamy po22 lata, ale raczej wie. z reszta to nie podlega dyskusji.