Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zemsty chce

Jak sie zemścić?pomocy!!!

Polecane posty

Gość zemsty chce

pomocy musze sie zemscic bo to mi nie da spokoju , bylam z facetem 3 lata planowalismy slub , od jakiegos czasu zaczelo byc miedzy nami bardzo zle zrywalismy wracalismy do siebie itd hm nawet ciezko powiedziec czy to w ogole byl jeszcze zwiazek ale kilka dni temu nadal twierdzil ze kocha mnie itd po czym dowiedzialam sie z fb ze on juz jest z kims innym , suknsyn , jeszcze mnie chwile temu zapewnial o dozgonnej milosci a ma nowa , z drugiej strony ciekawe od jak dawna z nia jest , jak sie zemscic ???

Gość tippppp
zabij go

Gość zemsty chce
sorki za bledy jestem zdenerwowana

Gość zemsty chce
pytam powaznie , zlosc az we mnie kipi , zawsze bylam lojalna nie zdradzilam kocham go nadal , duzo poswiecilam by ratowac nasz zwiazek a on mi odplacil takim czyms , musze sie zemscic chce mu zrobic przykrosc tylko jak

Gość oiuluiuopupiop
napisać do niej :)

Gość oiuluiuopupiop
napisać do niej :)

Gość Zemsta to
zło.

Gość zemsty chce
nie wiem kim ona jest , ma ukryte to info na fb , nie mam jak sie dowiedziec

Gość zemsty chce
kurde az mi sie plakac ze zlosci poradzcie cos

Gość zemsty chce
obojetnosc? wlasnie to mu bedzie na reke chce mu dokuczyc za to co mi zrobil oszust i klamca

Gość a co takiego ci powiedziały??
No o skąd wiesz, że jest z inną? Może "w związku" oznacza ciebie? :o

Gość zemsty chce
no wiesz trudno zeby mi uczucia minely w ciagu kilku dni , tyle poswiecilam temu czlowiekowi a on mi tak odplacil szok jak sie nie zna czlowieka z ktorym sie planuje spedzic cale zycie , chce cos zrobic by poczuc ulge bo czuje sie fatalnie

Gość zemsty chce
nie , bo wczesniej zawsze mial info na fb ze jest wolny nawet jak ze mna byl , konto zalozyl dawno zanim mnie poznal i nie zmienil a teraz zmienil wiec to jasne ze nie chodzi o mnie

Gość zemsty chce
zreszta jestesmy skloceni nie mamy normalnego kontaktu ale jak to dokrylam napisalam mu ze jak moze tak grac po co chcial naprawic po co gadal ze kocha skoro kogos ma nic nie odpisal wszystko jasne

Gość zemsty chce
poradzcie prosze :/

ale Ty nie wiesz czy on rzeczywiście kogoś ma? nie możesz się dowiedzieć? Jeśli ma kogoś to niech spada na drzewo a Ty pokaż że masz go w dupie, a skąd wiesz czy on się Tobą nie bawi. Ja jestem osobą postronną i radzę Ci bardzo dobrze. Latać za facetem co ma w dupie kogoś to nic nie przyniesie

Gość zemsty chce
absolutnie nie zamierzam za nim latac i nie robie tego , dla mnie to juz skonczone , tylko musze cos zrobic by mi ulzylo , on nie mieszka w Polsce nie mam jak sie dowiedziec czegokolwiek nie zamierzam przeciez pytac jego znajomych

a na lekarstwo znajź sobie kogoś innego albo jak już Ci tak bardzo zależ na tym żeby się zemścić to pokazuj mu się z jakimś chłopakiem lub kolegą którego nie zna może wtedy zwróci uwagę. bo pchać się na chama chyba nie chcesz

na Fb wklej zdjęcia z kimś jak jesteś szczęśliwa i wgl chyba że walnij mu w mordę wtedy ulży Ci napewwno

Gość zemsty chce
poza tym ja poprostu jestem w szoku , kilka dni temu pisal ze wszystko naprawimy ze mnie kocha itd a 2 dni pozniej czytam na fb ze jest w zwiazku , przeciez wiadomo ze o mnie nie chodzi po co po takim czasie by nagle zmienial status , poza tym umiescil 2 nowe zdjecia ktore ukryl wiec nawet ich nie widze tylko widze ze ma 39 zdjec a wczesniej mial 37

Gość zemsty chce
no jest to dla mnie szokiem naprawde :/ nic nie zamierzam na sile boli mnie tylko to co zrobil jest to dla mnie niepojete a jak mu wygarnelam to milczy czemu ludzie wprost nie powiedza - nie chce cie zakonczmy to bye bye tylko sie kims bawia

chyba Ci na nim jednak zależy skoro przeglądasz jego zdjęcia i tak Ci zależy żeby mu dokopać. Facet to totalny cep pierdol go znajdź drugiego

Bo oni tacy są i ja miałam też podobną sytuację dlatego Ci radzę bo wiem że w takich sytuacjach ludzie często nie myślą racjonalnie i robią głupoty i później żałują

Gość zemsty chce
to nie o to chodzi ze zalezy , weszlam kilka dni temu na fb a tu takie rewelacje stad wiem , przeciez ja jeszcze 2 dni temu myslalam ze my jestesmy razem i z fb dowiaduje sie ze nie kumasz moj szok i to co czuje???

Gość zemsty chce
na razie nic nie zrobilam tylko mu napisalam smsa ze widzialam ze wiem itd musialam to zrobic co mialam udawac ? napisalam tez ze to koniec , a na fb nic nie zrobilam tylko zmienilam swoja fotke na nowa taka mega sexi ;)

Gość zemsty chce
nic nie odpisal milczy , powody moga byc dwa , albo milczy bo to prawda albo dlatego ze jest na mnie zly bo ostatnio sie poklocilismy bardzo a on zawsze milczal po klotniach nawet jak sie odzywalam pierwsza

Gość zemsty chce
nic nie odpisal milczy , albo dlatego ze to prawda albo dlatego ze jest na mnie zly po ostatniej klotni , bo po klotniach zawsze milczal nawet jak ja sie odzywalam pierwsza